Siste evalueringer (69)

Nytt tak på soverom med spottekasser + veggisolasjon ut mot yttervegg

Dyktige og hyggelige folk! Brukt til etterisolering av vegg og klargjort vegger for maling på soverom og bad. Ryddig og ordentlig.

Anders Bergan Hugsted, 2. feb. 2020

Nedsenk tak,lettvegg,karmer,innsetting av vindu og skyvedør,diverse tømrerarbeid

Henryk var alltid tilgjengelig på telefon og kom innom så fort vi hadde spørsmål. Dersom det oppstod komplikasjoner var det aldri noe problem å ordne det. Vi anbefaler med glede Henryk til andre som skal gjøre lignende arbeider.

Ingvild Peersen, 24. jan. 2020

Bygge igjen vegg + sette inn skyvedør

Henryk og hans ansatte har gjort en kjempefin jobb til avtalt tid og pris. Overflatene ble veldig pene, og de fant gode løsninger for listverket slik at det skulle passe med gamle lister på tilstøtende vegger. Kjempefornøyd.

Susanne Hegg, 28. nov. 2019

Sparkling,maling av gipsplater pluss gulvlister

Kom som avtalt. Bra utført jobb.

Pål Torgersen, 5. nov. 2019

Sette opp lettvegg med skyvedør,etterisolere yttervegg og skifte vegguttak

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet til Henrik og hans ansatte. God kommunikasjon før og underveis, profesjonelle og kunnskapsrike. Håndverkere som var her var effektive og veldig opptatt av å gjennomføre arbeidet med høy kvalitet. De passet på at gulv og andre møbler var dekket til underveis og ryddet alltid opp etter endt arbeidsdag. Jeg anbefaler disse videre og bruker de gjerne igjen!

Maria Baastad, 24. aug. 2019

Oppsett av lettvegg med dør - mortensrud/oslo

Meget ryddig og skikkelig utført til en god pris.

Hans Kristian Kristian Ringvold, 22. aug. 2019

Legge gulv og sette opp lettvegg med dør

Henryk og folka hans er redelige og utfører jobben med god kvalitet.

Lars Van Marion, 22. aug. 2019

Legge gips over panel vegg

De gjorde en fantastisk jobb, veggene ble utmerket, gjevne og vi kunne ikke fått det bedre.

Ada Fjellvang, 15. aug. 2019

Lydisolering tak i hybel 25kvm

Godt pris for godt utført og effektiv arbeid. God kommunikasjon underveis og trivelig personal.

Jenni Aaserud, 7. aug. 2019

Isolere loftet 30 kvm

Pålitelig, raske og lett å samarbeide med.

Caroline Ephraim, 5. juni 2019

Legge sponplater på loft

Ryddig og punktlig. . . Fikk det vi ønsket gjennomført.

Nicholas Wagner-larsen, 2. april 2019

Flytting av mindre vegger i leilighet/justere romløsning

Godt gjennomført arbeid til avtalt tid. Henryk tok seg tid til en grundig befaring i forkant, og fant gode løsninger på problemer som dukket opp underveis. Bruker han gjerne igjen senere.

Astrid Solhaug, 29. mars 2019

Oppussing av 2 soverom

Henryk kom på befaring og ga den klart beste prisen. Han holdt også tidsfristen vi ble enige om. De var grundige og nøyaktige, og sparkling av tak og legging av gulv ble veldig bra. De satte også opp walls to paint plater, og dette ble også bra. Det eneste var at ved rekobling av el uttak og brytere, så må noe ha blitt feil, og sikringen går dersom vi forsøker å bruke enkelte brytere. Dette har Henryk lovet å komme og ordne opp i etter ferien, men vi skal uansett ha elektriker på besøk og tar dette samtidig. Vil absolutt bruke dem igjen dersom jeg skal ha utført liknende oppdrag.

Nina Måsvær, 26. mars 2019

Oppussing kjelleretasje ca 50 kvm

God og realistisk anbud effektivt utført.

Inger Molvik, 22. mars 2019

Etterisolere gulvet på lagringsloft (ca 40 kvm),bytte loftsluke

Hyggelig og pålitelig. Arbeidet ble gjort til avtalt tid og pris. Bruker gjerne Henryk igjen.

Ellen Bruzelius Backer, 10. feb. 2019

Lettvegg - liten,på loft i leilighet

Det gjekk fort, det var perfekt gjennomført og dialogen var fin! Anbefaler Henryk Kozaitek til alle.

Gunn Kvalsvik, 21. jan. 2019

Sette opp lettvegg m/dør,ca 3m

Henryk var lett tilgjengelig, kunnskapsrik, hyggelig og løsningsorientert. Snekkeren som jobbet for han likeså.

Astrid Arnesen, 20. nov. 2018

Senking av tak i gang/entré samt lage "boks" for downlights i stue

Avtalt arbeid utført til avtalt tid. God kvalitet på jobben, og god kommunikasjon underveis.

Ole-petter Jacobsen, 25. okt. 2018

Oppussing av et soverom

Kjapt og bra.

Geir Tore Granseth, 8. okt. 2018

Rive vegg og sette opp ny

Meget grundig og godt arbeid. Satte opp nye vegger og dør i gammel bygård. Inkl gips, sparkel og maling. Og monterte stukkaturer. Henryk er godt voksen og snakker bra engelsk. Han kom med gode løsninger der jeg var i tvil. Han er ikke blant de billigste, men det lønte seg likevel.

Gunnar Kvan, 4. okt. 2018

Legge gulv på ca 10 kvm soverom

Jobben ble utført på en effektiv og god måte. Henryk kom på befaring og fortalte hva som måtte gjøres. Jeg kjøpte inn gulv og de fikset lister og alt annet av utstyr(de kunne også ha kjøpt inn gulv, men da med et tillegg i pris). Fikk et prisestimat og godtok tilbudet. Nøkler ble hentet og jobben utført mens jeg var på jobb. Jobben ble utført i løpet av et par dager. Meget fornøyd med både oppfølging og utførelse av arbeid!

Ingvild Thoresen, 25. sep. 2018

Diverse oppussing av leilighet på ca 45m2

Henryk kom raskt på befaring og tok seg god tid og kom med flere tips underveis. Fikk da en rask følelse av at han visste hva han snakket om. Henryk hadde også det beste pristilbudet. Har vært svært effektiv og hatt dialog med hverandre i prosessen. Hjalp til å hente gulv mot et lite tillegg, hjalp også til med å fjerne noen gamle hvitevarer. Ryddet opp etter jobben var gjort og rettet opp i små mangler ved slutten. Trengte videre hjelp til å legge nye fliser på kjøkkenet og Henryk kom da på ny befaring og kom med tips slik at det ikke skulle bli for dyrt. Er veldig fornøyd med den jobben som er blitt gjort og vil anbefale andre å bruke dette firmaet.

Rune Mikkelvik, 12. sep. 2018

Overflatebehandling av 65 kv leilighet

Vi var veldig fornøyd med utførelsen, men tidsestimatet vi fikk av Henryk var helt feil. Vi hadde også noen utfordringer med kommunikasjonen underveis, men det ser ut til å skyldes en misforståelse. Marek som jobber for Henryk var veldig hyggelig, nøyaktig, løsningsorientert, og strakk seg langt for å gi oss et bra resultat selv om det innebar mer tid for ham (inkludert i fastpris). Resultatet er veldig bra.

Heidimarie Evensen, 26. aug. 2018

Legge laminatgulv i stua/kjøkkenet på ca 23 kvm

Håndverkere i egen klasse! En av de beste firma jeg vet om! Henryk er en voksen, svart profesjonell og seriøs man. Han avtaler god tid ved befaring og kommer med mange gode råd og forslagg underveis . Meget opptatt av detaljer og at arbeid skal gjøres ordentlig og etter forskrifter . Tross begrensete norske språkferdigheter, er ansatte hyggelige, profesjonelle og yter" det lille ekstra"! Alt ble gjort til avtalt tid. Anbefales på det sterkeste !

Dijana Vesovic, 7. aug. 2018

Etablere kjellerstue

Bra utførelse og gjennomføring. Hyggelige og flinke folk.

Stian Traasdahl, 29. juli 2018

Maling av stue og kjøkken

Veldig fornøyd med Henryk og hans håndverkere. Kommer garantert til å bruke dem igjen. Anbefales.

Anders Volle, 25. juni 2018

Lydisolering av innvendig vegg + sparkling og maling

Henryk kom raskt på befaring og gav gode faglige råd på hvordan det burde løses. Kommunikasjonen fungerte ok. Kom en gang til, for å sette sin medarbeider inn i oppdraget. Snekkerjobben med bygging av ny lydisolerende vegg ble utført nøyaktig og veldig pent, og med godt resultat på lyden mellom de to enhetene. Malejobben var helt ok. Ikke perfekt finish, men det var en komplisert malejobb med mange detaljer, samt at prisen var god.

Knut Anders Thorset, 16. april 2018

Oppussing

Jeg kan anbefale Henryk på det varmeste. De kommer når de skal, gjør en veldig god jobb og er veldig flinke til å rydde opp etter seg. Henryk stiller alltid opp hvis det er noe du lurer på og han prater perfekt engelsk. Skal du pusse opp burde du velge disse karene.

Angela Eidaker Al Haseem, 29. mars 2018

Fjerne og legge ny parkett i stue

Henryk came to evaluate the job quickly and had some great ideas as how to get the best results. He gave an offer the same evening. The job was started within a few days, and finished on time. I am very happy with both the dialogue and how the work was done. I received an invoice with the correct amount, all was done very professionally. I can recommend Henryk and his company to any that require his services.

Tom Reine, 23. mars 2018

Rive og flytte lettvegg

Hyggelige folk som leverte raskt og bra. Anbefales absolutt!

Christoffer Nøkleby, 10. mars 2018

Sette opp sovealvoke og bytte dører

Veldig fornøyd med et flott resultat og godt samarbeid underveis. Jeg fikk god informasjon underveis og det som dukket opp underveis ble enkelt ordnet. Veldig fleksible og ryddig både med faktura og utvasking.

Sabina Hagen, 19. feb. 2018

Lettvegg med skyvedør.

Var raske og virket ryddige i anbudsprosessen. De startet dagen etter befaring. Da jeg kom til leiligheten viste veggen seg og være ganske skeiv. De tilbydde seg og rette opp i feilen,en da ønsket jeg heller og fikse det selv. Fikk avslag på prisen pga feilen.

Tobias F, 7. feb. 2018

Legge plater(eller liknende) og gulv på 1-2 soverom på ca. 13m2.

Henkyk Koziat og teamet hans sparklet og malte veggene og la gulv på et soverom. De var effektive og hyggelige. Ryddet alltid opp etter seg hver dag og beskyttet gangen med teppe slik at de kunne gå inn og ut uten å søle. Da mannen min og jeg var på Maxbo for å velge gulv, kom Henryk og møtte oss på 20 min. Varsel for å hjelpe oss. Noen små slurvefeil ble oppdaget på veggen, men ingen store problemer. Vil gjerne bruke dem igjen! Anbefales!

Helene Kvellestad Isaksen, 22. jan. 2018

Gjøre om et rom til 2 rom

Henryk og gutta hans gjorde en bra jobb hos oss, og til en overkommelig pris. Likte spesielt at de dekket til alle gulv med papp, og at de vasket etter seg. Ryddige forhold med faktura og oppgjør også. Kan anbefales på det varmeste!

Per Schjetne, 16. des. 2017

Rivning av innvendig gipsvegg

Vi er veldig fornøyd med jobben utført av Henryk Koziatek! De var enkle og kommunisere med og effektive i alle ulike deler av oppdraget!

Andreas Huse, 4. des. 2017

Sette opp lettvegg

Ble kjempefornøyd med jobben til Henryk! Veggen ble helt perfekt, og kan absolutt anbefale han og hans team til andre som ønsker å få gjort tilsvarende jobb.

Philip Johansen, 4. okt. 2017

Isolering av loft med takhøyde på 165 cm

Veldig førnøyd. Ser smarte løsninger og meget dyktig faglig. Hyggelige og jobber raskt og effektivt. Rydder alltid opp etter seg etter endt arbeidsdag. . Anbefales.

Ragnhild Larsen Samuelsen, 4. sep. 2017

Bygge et lite rom

Seriøs og dyktig.

Kumar, 30. juli 2017

Lydisolere tak i kjeller og lage hull for dør i innvendig murvegg

Hyggelig fyr som sørget for at jobben (lydisoleringen) ble gjort på en god måte.

Lasse Eika, 2. juli 2017

Fjærning av dør

Raskt og etter planen.

Arnfinn Hushovd, 23. feb. 2017

Montering av gipsplater på vegg samt sparkling av gips og tak

Veldig fornøyd! Utførte jobben ihht estimert tidsplan og avtalt budsjett! Hyggelige håndtverkere som gjorde en bra jobb med veldig god finish! De var også veldig renslige og ryddet skikkelig opp etter hver arbeidsdag.

Ståle Riddervold, 6. sep. 2016

Etablere ekstra soverom i eksisterede bolig

Vi er meget fornøyd med det arbeidet Henryk Koziatek har utført hos oss. Han kom kvikt på befaring og vi fikk et pristilbud innen 24 timer. Han kom da han lovet og utførte arbeidet innen den frist vi var blitt enige om. Arbeidet er profesjonelt utført innen budsjett og innen tidsfrist satt. Vi stiller gjerne som referanse til det arbeid han har gjort hos oss da vi er meget fornøyd både med pris og kvalitet på utført arbeid.

Thor Boehlke, 22. aug. 2016

Småreparasjoner og listing

Raskt effektivt arbeid.

Børge Storvik, 14. juli 2016

Maling av stue + gang og bod

Henryk gjorde en meget god jobb!

Gitle Solstad Brekke, 3. juni 2016

Bygging av isolert lettvegg med dør

Prikkfritt utført arbeide.

Henrik Bering, 2. juni 2016

Sette opp lettvegg + rive vegg

Henryk og karene hans gjorde en super jobb for oss med å sette opp lettvegg, skyvedører, pluss slå ned vegger og sette inn dør til baktrapp. Effektive, punktlige, hyggelige. Alt ble gjort til en avtalt fastpris.

Kristoffer Ytterbø Klakegg, 18. mai 2016

Sette opp vegg med dør i loftsetasje

Vi er strålende fornøyd med resultatet! Kristof og kollega gjorde en veldig bra jobb med å sette opp vegg og dør i skråtak/trappeoppgang. De jobbet effektivt, nøye og tok hensyn til oss (småbarnsfamilie). Veldig hyggelige karer som vi gjerne vil benytte igjen! Kristof snakker godt norsk og hans kollega engelsk. Vi betalte noe for materiale første dag og resten når arbeidet var utført og kontrollert av Henryk. Prisen var vi også fornøyd med!

Gyda Beisland, 26. april 2016

Oppussing av stue

Henryk and his team did a very good job. They finished on time, the price was as agreed when the job was done and the living room looks amazing. I can recommend his services and already booked him for another job in my apartment.

Iris Giladi, 26. april 2016

Nytt kjøkken ,rive bærevegg mellom gang & kjøkken

Henryk and his team did a excellent work for me with following scope : Removing construction wall in bricks New steel beams New floor in the kitchen hall with tails and heating cables Assembly new kitchen , waldropes in hall and bedroom Painting and sparkling in all rooms New wood floor in the bed room Bathroom repairs New electric Plumber work I will recommend his work and profession to all and I will use his services again.

Arild Håland, 4. mars 2016

Riving av innvendig vegg og oppmuring av dørhull

Jobben ble fullført til avtalt pris og med meget godt resultat.

Audun Skjelvan, 13. des. 2015

Sette opp en lettvegg

Vel gjennomført jobb!

Lars Gathe-ilebekk, 14. nov. 2015

Benkplate på kjøkken

Henryk sitt firma monterte og tilpasset ny benkeplate på kjøkkenet. Resultatet ble veldig bra! Vi var også veldig fornøyd i forhold til tid. Da vi la inn jobben på anbud tok det tre dager så var alt i orden på kjøkkenet vårt. Effektive og pålitelige. Kan trygt anbefales.

Mari Mesel Homdrom, 2. okt. 2015

Bygge en lettvegg

Jobben ble levert til avtalt pris innen avtalt frist. Stor fleksibilitet og rask oppstart også på en positive siden.

Odd Magne Grøntvedt, 6. juli 2015

Lettvegg

Dyktige, ryddige og hyggelige folk som vi gjerne vil bruke igjen.

Åshild Skadberg, 26. juni 2015

Feste taklister til lydhimling

Utført som betillt, faglig dyktige og nøye håndverkere.

Knut Helgeland, 3. mars 2015

Pussing og sparkling av murvegg

Jobben var i utgangspunktet sparkling og pussing av murvegg. Dette ble gjort svært pent og nøyaktig. Ettrehvert dukket det opp småting som sparkling av noen hull, riving og gjenoppbygging og av en liten mursteinsvegg for å komme til røropplegget. Alt ble gjort kjapt og pent, og til en god pris. Anbefales!

Kristian Bergaplass, 4. feb. 2015

Riving av mur/steintrapp og bortkjøring

Jobben er gjort og den ble gjort profesjonelt og de kom når de skulle. Det var Henryk selv som sto for bortkjøring av all stein ,mens selve rivingen av trappen ble utført av en meget hyggelig kollega av han. De var pålitelige og dyktige og jeg kan fint anbefale disse karene til lignende arbeid. Jeg spurte også om de hadde mulighet til å ta med seg en eldre markise som var 3 m lang ,som vi hadde tatt ned, og det var ikke noe problem. Ryddet opp alt.

Hanne Og Are Helmundsen, 9. okt. 2014

Flytting av lettvegg,flytting av integrert skyvedørsskap og sparkling av vegger i leilighet

Vi er veldig fornøyd med jobben Henryk & co gjorde hos oss. De flyttet en vegg og sparklet og malte soverommet. De holdt seg til avtalt pris, kom til avtalt tid og var veldig ryddige og hyggelige. Vi bruker dem gjerne igjen ved en senere anledning.

Mariette Bøe, 21. april 2014

Flislegge over kjøkkenbenk på kort varsel?

Veldig god og nøye flisleggingsjobb gjort på kort tid og kort varsel, også til en helt ok pris. Kan godt anbefale disse folka her.

John Erik Skogtvedt, 15. mars 2014

Oppusing av soverom - tak,vegg og gulv

Har fått hjelp av Henryk og Co til å montere gipstak tak med downlights samt legge på varmekabler i gulvet både på soveromet og i gangen. Godt og nøye utført arbeid + godt dokumentert.

Anastasia Poroshina, 24. feb. 2014

Bygging av lettvegg til innebod,m/ skyvedør. muligens liten utebod,skohylle i gang,hylle i stue

Vi brukte bedriften til å bygge en lettvegg med skyvedør. Skriftlig tilbud ble tilsendt raskt og arbeid påbegynt dagen etterpå. To effektive karer kom til avtalt tid, med alt av utstyr og materialer, hyggelig og serviceinstilt humør, og utførte arbeidet på en dag, til avtalt pris. Veldig fornøyd med resultatet, og vil gjerne anbefale videre !

Henriette Taxt Røstadli, 11. okt. 2013

Endring av bærevegger; byggesak over disk; murbygg fra 1880

Henryk performed the job as described and on time. I would be very happy to use his services again. We had a fixed price contract and he kept to the original quote despite a few challenges during the way, which shows good integrity.

Tore Alvestad, 9. sep. 2013

Hastejobb: kle inn rør med gips

Høflige og hyggelige folk og nøyaktig utført jobb, men det tok dessverre litt lenger tid enn forventet.

Karoline Kreyberg, 30. aug. 2013

Maling av vindskier

Profesjonelt utført fra første kontakt, tilbudsprosess, gjennomføring av oppdraget og oppfølging underveis. Alle avtaler og tidsfrister overholdt, og kvaliteten på arbeidet er bra. Kan trygt anbefales.

Ole Kristoffer Kjøsterud, 14. aug. 2013

Bytte ut skyvedør med hengslet dør (innendørs)

Jobben ble gjort raskt, rimelig og med godt håndverk. Bruker gjerne igjen.

Øystein Nerva, 27. juni 2013

Riving av peis

Rask og effektiv. Komer til å bruke firmaet igjen.

Pål, 18. okt. 2012

Brudd på varmekabel

Kom som avtalt - ga meldinger - inntrykk av god fagkunnskap - meget fornøyd med utført arbeid - kan anbefales.

Arne Henriksen, 18. april 2011

Dør på loftsbod

Rimelig, pålitelig og raskt.

Brit Varland, 16. april 2011

Ny trehimling på baderom.

.

Anonym, 21. feb. 2011
Vis flere evalueringer

Kart

Kart