Siste evalueringer (25)

Bygge inn en stor luft til vann pumpe

Vi var veldig fornøyd med resultatet og kommer til å bruke Zubkov hvis vi har behov for snekker ved en senere anledning. Meget ryddig og effektiv prosess, god kommunikasjon hele veien. - Tina S.

Tina, Oslo, 22. nov. 2022

Legge plater vegg

Anbefales! Effektiv, nøyaktig og flink. Veldig fornøyd med resultatet og vil bruke ham igjen.

Siri, Son, 13. nov. 2022

Skifte foring og lister rundt vindu.

God kommunikasjon og kvalitet på jobben!

Marie, Oslo, 8. nov. 2022

Legge gips i rom på 35 m2 rom

Vi er svært fornøyd med Proff Snekker Zubkov. Håndverker var hele veien tydelig på når han skulle komme, hva som skulle gjøres og når han skulle bli ferdig. Alt løfter ble overholdt. Vi kommer til å bruke dette firmaet igjen.

Ronnie, Nesodden, 29. sep. 2022

Nye takplater på bad

Daniel la nytt tak på badet mitt. Flott jobb. Veldig god kommunikasjon både før og underveis, noe som gjorde dette til en positiv opplevelse - også for lommeboka. Jeg kan absolutt anbefale Proff Snekker Zubkov.

Torgeir, Røyken, 13. juli 2022

Terrasse/platting

Daniel gjennomførte bygging platting hos oss. Arbeidet ble gjennomført på en meget god måte. Han er veldig nøye og har god kompetanse og tanker rundt smarte løsninger. Vi var på ferie store deler av tiden, men ble holdt godt oppdatert med både bilder og video underveis. Daniel er selvstendig, ryddig og lett å kommunisere med. Jeg anbefaler han gjerne videre.

Robert, Drammen, 11. juli 2022

Trenger å bytte vinduer

Anbefaler Daniil Zubkov! Veldig ryddig i kommunikasjon underveis. Kvaliteten på arbeidet og profesjonalitet i gjennomføring. Veldig fornøyd med ham1.

Jasdeep, Drammen, 23. juni 2022

Bygging av to lettvegger

Effektivt og godt gjennomført!

Marit, Nesoddtangen, 22. juni 2022

Bygge terrasse i ås

Hos proff snekker har jeg fått utrolig bra arbeid, han er ryddig, punktlig og utfører jobben med høy kvalitet. Jeg ville valgt han igjen og igjen. Kjempe bra jobba og anbefales på det sterkeste.

Oday, Ås, 16. juni 2022

Rive og bygge terasser. reparere drenering,utbedrede terrasse,bygge lettvegger.

Proff Snekker Zubkov har revet, bygget og forlenget mine terrasser, samtidig bygget skille vegg mellom meg, og naboen. Samtidig bygget lettvegg på en av terrassene bak huset. 1. Toppkvalitet. 2. Profesjonelt gjort. 3. Fornøyd med prisen. 4. Pålitelig 5. Veldig god kommunikasjon i mens prosjektet har pågått. 6. Ansvarlig. 7. Har mye kunnskap. Kommer til å bruke Proff Snekker Zubkov til mine andre prosjekter. Anbefales til andre på det sterkeste.

Illia, Ytre enebakk, 26. mai 2022

Bytte utvendig panel og sette opp lite tilbygg til eksisterende bygg.

Proff Snekker Zubkov har i hele prosessen vært punktlig, ryddig og dyktig. Jobben ble mer utfordrende enn først antatt, men dette ble fikset og justert uten problemer. Daglig oppdatering av fremdrift med bilder av detaljer, var betryggende og oversiktlig. Etter endt oppdrag var det helt strøkent på arbeidsplassen. Ryddig og fint! Kan absolutt anbefale å benytte Proff Snekker Zubkov.

Tore, Drammen, 5. april 2022

Kjøkkenfront og legging av gulv og lister

En dyktig snekker som utførte en kjempegod jobb. Fornøyd med kommunikasjon og prisen. Vil anbefale denne snekkeren.

Shayan, Oslo, 8. mars 2022

Legge gulv og lister

Utrolig dyktig og presis snekker, møter opp til avtalt tid og er effektiv. 5/5 anbefaler han på det sterkeste!

Niklas, Ski, 3. mars 2022

Skift av 2-3 vindu

Proff Snekker Zubkov byttet 3 vinduer i huset mitt. Meget rask og god kommunikasjon, kjempe fint utført jobb, huset ble forlatt ryddig og pent, jobben utført til meget høy kvalitet og til en god og fair pris som var tydelig kommunisert i forkant av jobben. Pålitelig, effektiv, høy kvalitet samt ryddig og til en god pris. Lett at jeg kommer å bruke Proff Snekker Zubkov igjen.

Jan, Ås, 27. feb. 2022

Oppussing

Jobben er utført på en bra, og profesjonell måte. Faglig dyktig, ansvarlig, fleksibel, jobber etter norsk stander og er veldig bra med både kommunikasjon/tilgjengelighet og rådgiving. Jeg fikk veldig gode råd og tips undervis og han var åpnet imot alle justeringer. Jeg er fornøyd med at han prioriterer alltid kunden, og kvalitet på arbeidet. Jeg anbefaler Proff Snekker på det sterkeste for både små, og store jobber. Fortjener ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Waad, Ås, 6. feb. 2022

Oppussing av soverom

God og pålitelig jobb.

R, Nordre frogn, 6. feb. 2022

Lydisolering i innertak

Har lydisolert tak i underetasjen. Ble anbefalt av snekker å montere dobbel gips i lydbøyler. Er veldig godt fornøyd med pris, kvalitet og finish på jobben. Også meget fornøyd med kommunikasjon og fleksibiliteten hos snekkeren. Alle justeringer som kom til underveis tok han med et smil og utførte jobben på en god måte. Resultatet ble strålende.

Jonas, Langhus, 4. feb. 2022

Utskifting av vindu og balkongdør

Veldig profesjonelt utført arbeid og hyggelig håndverker! Jobbet utført til avtalt tid og god pris. Anbefales på det sterkeste! Skal definitivt bruke ham igjen:).

Chris, Langhus, 19. jan. 2022

Skifte av lister rundt vindu på bad

Bra kommunikasjon, kjapt gjennomført til avtalt pris og kvalitet.

Helene, Langhus, 18. jan. 2022

Legge parkett gulv. underlag er klart

Dyktig og proff snekker, Kan anbefales på det varmeste, Hold seg til avtalt tid og pris. Så til dere der ute som trenger snekker, bruk Zubkov,.

Chia, Oppegård, 10. jan. 2022

Skifte 5 dører innvendig

Dører ble montert som avtalt.

Geir, Kolbotn, 7. jan. 2022

Bytte av vinduer

Vi brukte Proff Snekker Zubkov til å bytte vinduer på tre soverom og panel utvendig rundt vinduet. Faglig dyktig og gjorde en bra jobb. Ryddet etter seg hver dag. Pålitelig og effektiv.

Katarzyna, Drøbak, 5. jan. 2022

Bytte vindu til et mindre/ tette nederste del av vindu

Meget fornøyd med arbeidet. Utskifting av stort vindu til et mindre. God kontakt med snekker i hele prosessen. Seriøs og pliktoppfyllende snekker.

Lisbeth, Kolbotn, 31. des. 2021

Taklister og dør.

Daniel kom til avtalt tid og gjorde en kjempefin jobb! Han var nøye. Jeg er også fornøyd med prisen og kommunikasjonen underveis. Jeg vil absolutt bruke han igjen, og kan anbefale han til andre.

Joachim, Siggerud, 15. des. 2021

Sette inn vindu

Dyktig og ryddig snekker som trygt kan anbefales.

Tormod, Langhus, 9. des. 2021
Vis flere evalueringer

Kart