På utkikk etter ansvarlig prosjekterende i Oslo?

Leter du etter en arkitekt som kan stille som ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt i Oslo? På Mittanbud får du tilbud fra flere arkitekter som kan fungere som ansvarlig prosjekterende i Oslo.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter ansvarlig prosjekterende i Oslo?

Leter du etter en arkitekt som kan stille som ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt i Oslo? På Mittanbud får du tilbud fra flere arkitekter som kan fungere som ansvarlig prosjekterende i Oslo.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig prosjekterende i Oslo

Byggesøknad for fasadeendring, utleiedel og ny tilkobling til V&A

1177OSLO

Har behov for to fastpristilbud hvor alt som kreves fra tegning/søknad til ferdigattest gjennomføres uten selve arbeidet. Altså har vi behov for bistand til tegning, søking og ferdigattest. Finn annonse for boligen: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=349128667 Pristilbud 1: 1. Fasadeendring på fronten hvorpå det endres til en "funkishus" front med vinduer og hvor balkongen fjernes helt. Reisverk/tak beholdes med gulv til tak vinduer og balkongen fjernes. 2. Utleiedel hvor det i dag er kjellerstue 3. Ny tilkboling av V&A for etablering av 1 kjøkken og 2 bad i u.etg. Pristilbud 2: 1. Fasadeendring på fronten hvorpå det settes inn nye vinduer hvor det er bokhylle i 2.etg. i dag. Altså at bokhyllen kun erstattes av vinduer fra gulv til eksisterende vinduer oppe ved taket. 2. Utleiedel hvor det i dag er kjellerstue 3. Ny tilkboling av V&A for etablering av 1 kjøkken og 2 bad i u.etg.

Søke om igangsettelse

1088OSLO

Hei jeg har en Rammetillatelse på andre etasje. Jeg trenger hjelp til å søke om igangsettelse og som kan ta ansvar for prosjektet og kvalitsikre teningene som jeg har fra før.

Byggesøknad Oslo kommune: bruksendring

0354OSLO

Hei, jeg ønsker prisestimat for arkitekt tjenester som gjelder: tegne leilighet på 45m2, begrunne og sende søknad til Oslo kommune: Bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel (Vi søker bruksendring av bod/garderobearealet som ligger i leiligheten til bruksarealet/kjøkkenet). Etter samtale med saksbehandler i plan- og bygningsetaten, ble vi informert at det holder med bekreftelse fra styret, uten nabovarsel i denne saken. Ser frem til å høre fra dere!

Hjelp med søknad om bruksendring: kjellerstue til soverom og bodrom til bad

0771OSLO

Hei! Vi ønsker hjelp med en søknad om bruksendring i rekkehuset vårt i Oslo. Vi tar både imot fastpris og timepris-tilbud. Litt informasjon om rekkehuset: Vi har brukt veilederen for bruksendring som direktoratet for byggkvalitet (Veiviser for bruksendring - Direktoratet for byggkvalitet), og kommet frem til at vi må søke om bruksendring. Rekkehuset ble bygget tidlig på 50-tallet og ble pusset opp for cirka 4 år siden, alle overflater, nytt kjøkken, alt nytt elektrisk og nytt røropplegg. . I kjelleren flyttet vi på ikke-bærende vegger slik at en kjellerstue ble litt mindre og et bodrom ble litt større. I det som var en bod, bygget fagfolk bad. I kjellerstuen håper vi på å få denne godkjent som soverom. Både bad og kjellerstua har en takhøyde på circa 2,2 meter og begge rommene kan nåes fra boligen. Stue og kjøkken ligger i etasjen over kjellerstue/bad. Det er utganger til bakkenivå i kjeller og i 1.etasje Vi har allerede satt inn rømningsvindu som kan åpnes helt (karmmål 97cm bred, 85 cm høy) og boret hull til fast ventilasjon i kjellerstue. Høyden opp til rømningsvinduene er cirka 1,25 meter, så da antar vi at vi må bygge noe som fastmonteres for å forenkle rømning. Vi har avklart søknadsplikt for fasadeendring med tanke på rømningsvinduene med Oslo kommune, det er ikke søknadsplikt. Badet ble pusset opp av fagfolk, og vi har dokumentasjon på membran, samt fakturaer med beskrivelser fra rørlegger. Vi har ikke gjennomført en uavhengig kontroll av våtrom. Det foreligger gamle tegninger fra når huset ble bygd. De er gamle og uklare, men har blitt godkjent i en annen søknad, så vi antar at de kan brukes igjen. -Lars Ramstad og Emmy Helene Reehorst

Prosjekterende beregner

0952OSLO

Det er noen bærende vegger som skal rives i boligen, trenger derfor en prosjekterende beregner som kan måle ,beregne, og stå ansvarlig for dette slik at det kan settes opp søyle og jernbjelker. Befaring kun aktuelt for de som har mulighet for å gjøre dette innen kort tid.

Arkitekttjenester, hjelp med søknader mv.

0752OSLO

Søker etter en arkitekt som kan regelverket i Oslo kommune, og som kan hjelpe til med ulike tjenester; oppmåling, skaffe oversikt over dokumentasjon, rådgi og utarbeide søknad om bruksendring mv. i eksisterende bolighus, søke om å endre tilleggsdel til hoveddel, byggteknisk rådgivning (forbedre lydisolering mellom etasjer) osv.

Siste evalueringer
Prosjektering, overvannshåndtering - nybygg 3 eneboliger

Ryddig og profesjonell - pålitelig og solid fagkompetanse. Anbefales!

Nov. 2022
H

Henning om WIESE VANN & MILJØ AS

Oslo
Prosjektering konstruksjonssikkerhet TK1 - Utbygging av råloft

Raske, hyggelige og pliktoppfyllende

Nov. 2022
T

Torbjørn om Byggingeniøren AS

Oslo
Byggesøknad (ett-trinns, Oslo Kommune) herunder ansvarlig søker og prosjektering brannteknisk samt utførelse (branntetting av døråpning 71x27x212cm)

Vi er meget fornøyde med både søknads-arbeid, utførelse og oppfølging, og kommunikasjonen med Oslo Byggmester Service. Dem har hele tiden vært lette å få tak i, respondert raskt og utført i henhold til avtale og vi er svært fornøyde med valget om å samle søknad og utførelse i en bedrift som gjort tilsvarende arbeid mange ganger tidligere. Thor og Kjetil er ordentlige, hyggelige og vet hva dem driver med. Det har gjort arbeidet som tiltakshaver lett og jeg rekommanderer dem på det sterkeste.

Juli 2022
S

Sofia om OSLO BYGGMESTER SERVICE AS

Oslo
Befaring av statiker

Leverte som avtalt og svært hurtig. Svarte raskt på alle henvendelser. Anbefales til lignende oppdrag

Juni 2022
S

Sondre om BYGG KONTROLL OG PROSJEKTERING ABDUL HASEEB RAHIMI

Oslo
Statiker ift bærevegg

Ansolutt alt som skjedde underveis oversteg mine forventninger ift avtalt jobb, tid og kvalitet. Fjernet vegg og masse, samt monterte peisovn. Rett og slett en veldig bra mann!

Feb. 2022
P

Petter om Siviling RH Jacobsen

Oslo
Rive mindre bærevegg

Ryddig prosess med god veiledning og god kommunikasjon. Har tidligere revet en bærevegg gjennom et annet firma som ble et marerit. Denne gangen ble opplevelsen veldig god. Takk for samarbeidet

Jan. 2022
V

Vetle om BYGG KONTROLL OG PROSJEKTERING ABDUL HASEEB RAHIMI

Oslo
Ser etter prosjektleder/fagperson som kan være med på visning av opppussingsobjekt

Jan-Fredrik er i eliten av fagpersoner her på MittAnbud. Ved første dialog var han veldig løsningsorientert, profesjonell og ryddig. Dette ga meg raskt trygghet i hans erfaring og kunnskap. Jeg kommer definitivt til å benytte meg av hans ekspertise i lang tid fremover, og kan anbefale han til samtlige som ønsker en allsidig og gjennomført fagmann som gjør myyye mer enn forventet til en god pris! :)

Okt. 2021
G

Gino om HØGSAAS CONSULT

Oslo
Bruksendring og tilknytting av fellesarealer til leiligheten i St.Jørgensvei 69

TCH Prosjekt AS ble engasjert, og hadde ansvar til å prosjektere, utføre og kontrollere arbeidet med omregulering og ombygging/tilknytting av kjellerareal til boareal. Edward er en meget erfaren, kompetent travel forretningsmann som er svært glad i jobben sin, og jeg følte meg trygg gjennom hele prosessen. Dialogen mellom PBE, borettslaget, TCH AS og meg ble håndtert profesjonelt og effektivt hele veien.

Okt. 2021
A

Amir om Tch Prosjekt As

Oslo
total oppusing 106 kvm leilighet

Jeg er fornøyd med kvaliteten på arbeidet City Dekorasjon gjorde for oss, men nedenfor er noen forbedringsområder: 1- planlegging og kommunikasjon av behovsdatoer for elementene som skal kjøpes av klienten 2- kontraktens format 3- effektivitet av det elektriske arbeidet

Sep. 2021
H

Hossein om CITY DEKORASJON AS

Oslo
Tegne, beregne og sende søknad for tilbygg rekkehus.

Veldig ryddig, flink og god kommunikasjon underveis. Jobben ble gjort som avtalt, så meget godt fornøyd!

Aug. 2021
C

Christoffer om ØKONOMIBYGG ARKITEKTUR AS

Oslo
Arkitekt og ansvarlig søker tilbygg

Vi brukte Medvind som ansvarlig søker for tilbygg til rekkehus, hvor de sto for søknad og tegninger. Veldig ryddig prosess og rask kommunikasjon. Søknaden gikk igjennom på første forsøk, noe som ikke er vanlig i området. Kan helt klart anbefales videre.

Aug. 2021
M

Mathias om MEDVIND ARKITEKTUR AS

Oslo
Endre planløsning - ingeniør/arkitekt til søknadsprosess

God og hyggelig kommunikasjon

Juli 2021
k

kenneth om ARCHI BYGG AS

Oslo