Hus og hage

Skal du asfaltere?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan asfaltere for deg - helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

10 000 - 100 000 kr

Hvor mye koster en asfaltere?

Hvor mye det koster å asfaltere avhenger veldig av størrelsen på prosjektet, hva som skal gjøres og hvor mye materialer og utstyr som kreves for å utføre jobben. På Mittanbud ligger hovedvekten av prosjektene som inneholder asfaltering i prisintervallet på 10 000 til 100 000 kroner. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, og ikke minst skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Siste evalueringer

Nytt garasje rist

Veldig ryddig kommunikasjon underveis og arbeidet ble utført som avtalt.

- Alistair Frank Spalding

Asfaltere 30 kvm og reparere ødelagt asfalt 4 kvm

Godt gjennomført arbeid til konkurransedyktig pris og til avtalt tid. Ryddig kommunikasjon med Øst Asfalt hele veien. Anbefales!

- Cecilie Bugge Bakketun

Slissing i asfalt

Vi er godt fornøyd med Kamil og hans team i KM Entreprenør. Kan anbefales

- Ole Jørgen Grøneng Nilsen

Granitt trapp, kantstein, grunnarbeid og asfaltering

Gjennomført stort prosjekt med granittmur, trapp, massutskiftning og asfaltering. Kommunikasjonen med Ken var veldig bra, vi fikk også koordinert støping av plate før asfalt legging. Veldig fornøyd med sluttresultat, effektivt og bra utført arbeide.

- Marius Tyssvang

asfaltering ca 140 m2 oppkjørsel etter legging av varmekabel

Leverte asfaltering til oppkjørsel til tak der vi hadde lagt varmekabler på ett verkstedbygg. Meget fornøyd med hele prosessen fra befaring til utført arbeid. Hyggelige folk også. Asfalten ser meget bra ut! Anbefales!

- Carlos H Gulbrandsen

Asfaltering av 40 meter lang oppkjørsel

Gjorde en fin job effektivt.

- Haakon Gottfried Jarnæss Bull-hansen

Asfalt og varmekabel i innkjørsel

Fint og flott. Bra arbeid utført sånn det skal gjøres. Fikk ekstra hjelp til å finne asfaltlegger også. Anbefales.

- Øystein Høydalsvik

Ferdiggjøring av oppkjørselen og vei.

Alt som forventet. God kommunikasjon under prosessen.

- Christian Neukamm

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.