Oppussingsprosjekter

Trenger du en arkitekt?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige arkitekter - helt gratis!

Legg ut prosjektet og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

5% - 10% av total pris

Hvor mye koster en arkitekt?

Hvor mye en arkitekt koster avhenger mye av den totale prisen på prosjektet. Derfor er det vanskelig å gi et nøyaktig prisestimat. Vanligvis ligger prisen mellom 5 og 10% av den totale prisen, uten tomt. Vi anbefaler deg å hente inn tilbud fra flere arkitekter, samt skrive kontrakt med den du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Siste evalueringer

Arkitekt - samarbeidspartner

Rask og effektiv:) Veldig høy arbeidsmoral

- Solid Hus AS

bruksendring av kjøkkenet og montere en vinduet nede i en kjellern

Det er kjempe god service,de hjelper med alt underveis til arbeidet blir utført.

- Maya harmouch

Energirådgiving til oppussing

Profesjonelt, ryddig og god kommunikasjon underveis.

- Rishi Raj Manglesh

Ombygging fra barnehage til hybler ca 215 m2

Bedriften jobbet bra med prosjektet

- Kjell Velde

Lage plan for innredning av terrasse

Flink til å forstå våre ønsker og kom med skisser og detaljer som vi var veldig fornøyd med. Kjapp og enkel å kommunisere med. Leverte som avtalt. Vi kan trykt anbefale henne for å lage planer for innredning av terrasser.

- Ola Ødegård

Tegning av anneks m/hems, BYA ca 30m2

God kommunikasjon og rask levering.

- Eigil Dingsør

Råloft til bruksrom

Godt utført arbeid og god veiledning underveis i prosessen.

- Henriette Fossnes Fox

Planforslag ombygging fra 3 til 4 roms leilighet

Da vi skulle bygge om vår leilighet fra 3 til 4 roms, valgte vi arktitekt Michael Sivertsen. Vi hadde mange ideer og ønsker for hvordan leiligheten skulle se ut, men Michael hadde løsninger vi bare kunne drømme om som andre arkitekter ikke har kunnet hjelpe oss med. Og ikke minst hva som var innenfor regelverket. Dette ga oss en viktig trygghet gjennom hele prosessen. Vi opplevde samarbeidet med Michael som seriøst, presist, og ikke minst har vi fått utnyttet hele potensialet i leiligheten. 100% fornøyd!!

- Håvard Høydahl

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.