Skal du i gang med grunnarbeid?

Planlegger du et byggeprosjekt og trenger hjelp med å sprenge fjell, graving og planering av tomten, eller annet grunnarbeid? Uansett om du skal i gang med brønnboring, kjerneboring eller fjerne en oljetank: Hos Mittanbud finner du flinke håndverkere som kan hjelpe med alt av grunnarbeid.
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Hva er grunnarbeid?

Grunnarbeid er graving, planering og drenering – altså arbeidet som utføres for å legge grunnlaget for prosjektet ditt, enten det er tilbygg, arbeid i hagen, restaurering eller nybygg. Grunnarbeidet er med andre ord alt som må gjøres på en tomt før du begynner med selve prosjektet du skal utføre. Det sørger for en godt tilpasset tomt, og at resten av prosjektet kan fortsette som planlagt. Når du utfører grunnarbeid er det flere faktorer som kan ha stor betydning for prosessen videre, både kostnader og tidsfrister.



Forskjellige typer grunnarbeid:


  • Gravearbeid
  • Sprengning
  • Fjerning og tilføring av masse
  • Planering og drenering
  • Støpe grunnmur i betong eller legge ringmur med lecablokker


Planlegg arbeidet som skal utføres på tomta

Grunnarbeid på tomt innebærer altså å rense og undersøke tomten før byggestart, og utføres på bakgrunn av planer og tegninger for prosjektet som er planlagt. Derfor er det en selvfølge at dette må være på plass før du begynner. God planlegging er alltid viktig, uansett hvilket prosjekt du skal gjennomføre. Da sørger du for en oversiktlig prosess, optimal plassering av bygget og best mulig utnyttelse av tomten.




Dette må være på plass før du begynner med grunnarbeid

Før du begynner med selve grunnarbeidet må du hente inn informasjon om tomten du utfører arbeidet på, og undersøke om prosjektet ditt er søknadspliktig. Når du skal bygge nytt er det noen ekstra steg du må gjennomføre, før du kan begynne å jobbe på tomten.


Dette er spesielt viktig dersom det ikke har blitt utført arbeid på området tidligere. Disse ekstra stegene i arbeidsprosessen innebærer gjerne en geoteknisk undersøkelse, oversikt over det kommunale rørnettet og eventuelle strømledninger i bakken, i tillegg til at du må ha fått IG (igangsettelse) fra kommunen.



Søknad om byggetillatelse

I søknad om byggetillatelse er det viktig å legge ved all dokumentasjon, plantegninger og informasjon som myndighetene trenger for å kunne ta en beslutning om prosjektet ditt. Søknaden skal ha en fagperson som ansvarlig, og dersom du skal bygge nytt så er det ofte arkitekten som tar seg av denne prosessen. De har oversikt over hvilke lover, regler og forskrifter som skal følges, og hvilken dokumentasjon kommunen krever for å gi byggetillatelse.




Geotekniske undersøkelser

Hvis du skal bygge nytt er det nødvendig med en geoteknisk undersøkelse av tomten. Denne undersøkelsen gir svar på hva slags jordlag som befinner seg der du skal bygge, i tillegg til hvilken bæreevne og styrke den har. Undersøkelsen vil også kunne fastslå om grunnen er forurenset og hva gjennomstrømningsmotstanden er for grunnvannet.

Grundige geotekniske undersøkelser sørger for trygge prosjekter og at bygget blir oppført med de riktige tekniske kravspesifikasjonene, i tillegg til å redusere risikoen for uforutsette hendelser og kostnader. Noen entreprenører har samarbeidspartnere som kan utføre den geotekniske undersøkelsen, i andre tilfeller leier du inn eksterne aktører.



Kommunalt rørnett

Før du begynner med selve grunnarbeidet er det viktig å få informasjon om det kommunale rørnettet på tomten. Dette er informasjon som skal være med i søknaden om byggetillatelse, og det kan fort bli kostbart dersom det skjer noe med rørene når du begynner å grave.


Kommunen har tegninger av rørnettet i ditt område. Dette er informasjon du kan hente inn selv, eller så kan arkitekten gjøre dette samtidig som planene for prosjektet utarbeides.

Et godt tips er å se på muligheten for å legge strøm-, telefon- og fiberledninger ned i bakken når du allerede har informasjon om rørnettet. Da får du større muligheter for utvidelser på tomten, fordi du slipper å forholde deg til bestemmelser vedrørende bygg og strømledninger fra mast når alle ledninger ligger under jorda.



Adkomst for gravemaskin og lastebil

Når all informasjon er innhentet, du har funnet riktig entreprenør og kommunen har godkjent søknaden kan du begynne på grunnarbeidet. Da er det noen praktiske ting du bør tenke over.


Hvordan kommer gravemaskinen seg inn på arbeidsområdet? Mange gravemaskiner går på belter som kan skade både vegetasjon og kjøreveier. Det kan være vanskelig for både deg og entreprenøren å være helt sikker på om kjøreveiene tåler belastningen, og dersom det oppstår skader på utstyret kan du risikere å bli fakturert for dette. Husk derfor å avklare dette med entreprenøren på forhånd, slik at begge parter er inneforstått med hva som skal utføres og hva du kan forvente.


Hva koster grunnarbeid?

Prisen for grunnarbeid vil avhenge av hva du skal gjøre, underlaget på tomten din, størrelsen på prosjektet, og bruk av maskiner og utstyr.


Dersom du skal ha hjelp til graving vil dette vanligvis koste mellom 1500 og 3000 kroner per kvadratmeter. Drenering koster som regel mellom 6000 og 9000 kroner per løpemeter, mens prisen for å sprenge fjell gjerne ligger mellom 200 og 300 kroner per kubikkmeter.


Omfang og kompleksitet

Dersom du skal utføre grunnarbeid vil omfanget og kompleksiteten på prosjektet i stor grad avhenge av hva slags byggeprosjekt du skal gjennomføre, størrelsen på prosjektet, og underlaget på tomten din. Dette vil også påvirke totalprisen på prosjektet ditt.


Grunnarbeid er arbeidet som må utføres på en tomt før du kan begynne med et byggeprosjekt. Det kan innebære alt fra utgraving av kjeller eller planering av hage, til brønnboring eller fjerning av en nedgravd oljetank.


Når du skal utføre grunnarbeid er det viktig at du planlegger godt og benytter dyktige håndverkere. Grunnarbeid er en omfattende prosess, og jo bedre arbeidet utføres, desto bedre grunnlag har du for et godt byggeprosjekt videre.


Hvis du skal bygge nytt må du gjennomføre en geoteknisk undersøkelse av tomten din. Denne sier blant annet noe om hva slags underlag du har på tomten, og hvor god bæreevne og styrke tomten har. Den gjør det også lettere å vite hva slags grunnarbeid du trenger å gjennomføre, for eksempel om du har fjell i grunnen som må sprenges vekk.


Dersom prosjektet ditt er søknadspliktig, må du i tillegg betale for å få byggesøknaden behandlet av kommunen.


Håndverkere

Når du skal utføre grunnarbeid bør du benytte flinke fagfolk, slik at du kan være trygg på at du får et godt resultat som oppfyller alle krav.


I mange tilfeller krever grunnarbeid at du må bruke ulike typer maskiner, og du vil derfor ha behov for en maskinentreprenør.


Dersom du skal anlegge hage på tomten etter at grunnarbeidet er utført, kan det være lurt å bruke en anleggsgartner. Enkelte anleggsgartnere kan også hjelpe deg med mindre utgravinger.



Dette kan øke prisen på prosjektet

Det er flere faktorer som påvirker den totale prisen for grunnarbeid. Noen vanlige prisdrivere er hva som skal utføres, størrelsen på prosjektet, underlaget på tomten, og bruk av maskiner og utstyr.


Når du skal utføre grunnarbeid vil grunnforholdene der du skal bygge ha størst påvirkning på hva slags arbeid som må gjøres og prisen på prosjektet. Dersom du for eksempel blir nødt til å grave dypt eller sprenge vekk fjell, vil dette øke prisen på prosjektet.


Om grunnarbeidet skal utføres i ulendt terreng hvor det er vanskelig å komme til med maskiner, kan dette også bidra til at prosjektet tar lengre tid og blir dyrere.


Før du starter med graving, boring, sprengning eller annet arbeid på underlaget, er det viktig at du sjekker hvor det ligger rør og ledninger under bakken. Det kan bli dyrt om gravemaskinen treffer et rør eller en kabel under arbeidet, så det vil lønne seg å planlegge godt i forkant. Hvis du er usikker på om det finnes rør eller kabler under bakken kan du ta kontakt med kommunen.



Gravemaskin i solnedgang sett med froskeperspektiv.



Graving og planering

Dersom du skal i gang med et byggeprosjekt, er graving og planering en viktig del av grunnarbeidet for å klargjøre tomten før du begynner på selve byggingen.


Graving er et av de første stegene som må gjennomføres om du skal bygge nytt. Når du skal bygge et hus eller hytte innebærer dette både tomtegraving, planering og rydding av tomten, samt utgraving, støping og drenering av grunnmur. Graving vil være nødvendig uansett om du bygger på en flat eller kupert tomt.


Du kan også ha behov for graving i andre tilfeller, for eksempel om du skal grave en grøft eller ved utgraving av kjeller eller basseng.


Planering av tomten er gjerne det siste du gjør før du kan starte å bygge, etter at graving og annet grunnarbeid er utført. Ved planering tilpasses terrenget ut ifra planer og tegninger. Hvor mye arbeid som kreves avhenger som regel av hvor kupert terrenget er, og om det er behov for å bygge støttemurer.


I noen tilfeller vil du måtte søke om byggetillatelse for graving og flytting av masse, avhengig av hvor dypt du planlegger å grave eller hvor høyt du skal bygge med masse. Ofte vil utgravinger være en del av et større byggeprosjekt som du kanskje uansett må sende inn byggesøknad om. Mindre terrengjusteringer er ofte unntatt søknadsplikt.



Pris for graving og planering

Hva det koster for graving og planering vil i stor grad avhenge av hvor mye og hvor dypt du skal grave. Prisen for utgraving av en tomt ligger vanligvis på mellom 1500 og 3000 kroner per kvadratmeter.

Hvor mye og hvor dypt du må grave kommer an på hva du planlegger å gjøre eller bygge på tomten. Det vil for eksempel koste mer for graving om du skal støpe grunnmur til en bolig eller bygge basseng, enn om du skal ha grunnmur til en garasje eller legge drenering.


Dersom du har underlag eller masser med dårlig bæreevne på tomten, som for eksempel sand eller leire, må du grave dypere for å komme til et bærende underlag.


Ved graving av tomt vil du få store mengder jord og avfall som må kjøres bort. Gravefirmaet kan hjelpe deg med transport av massene til et egnet sted. Dette koster som regel rundt 1 til 1,5 krone per kilo.



Drenering rundt bolig

Når et område har blitt planert vil det i mange tilfeller også være behov for drenering. Da unngår du problemer med fukt, og sørger for mindre vedlikehold og lengre levetid for bygget.


Uansett om du vil lage nye grøntområder, fikse hagen, bygge nytt eller pusse opp kjelleren, er det viktig å sørge for skikkelig drenering. God drenering gir en økt sikkerhet mot fuktskader i bygget og sørger for at det ikke samler seg overflatevann i hagen. Samtidig vil god drenering gi et lavere vedlikeholdsbehov og lengre levetid for bygget.


Når du skal legge drenering mot et bygg, må du grave ned på undersiden av grunnmuren. Her legges det dreneringsrør slik at vannet ikke kommer opp på grunnmuren. Deretter isoleres både rør og grunnmur, slik at vannet kan dreneres bort fra huset hele året. Hvis du har en eldre bolig kan det være lurt å sjekke om det er på tide å skifte ut gamle dreneringsrør.


Når du først graver for å forbedre dreneringen, kan det lønne seg å grave inn til veinettet og bytte ut gamle rør i betong. Ved å være proaktiv slipper du å måtte grave opp igjen noen år senere fordi rørene har slått sprekker. Samtidig øker du boligens verdi med nye og solide vannrør som vil vare i mange år framover.



Pris for drenering


Det koster mellom 6000 og 9000 kroner per løpemeter når du skal legge drenering. I tillegg bør du regne med å betale for å kjøre bort massene. Dette koster vanligvis 1 til 1,5 kroner per kilo.


Les mer om drenering her

Sprengning av fjell

Dersom du skal bygge i et område med mye fjell eller stein, kan det hende du må sprenge for å klargjøre tomten. Sprengning av fjell med sprengstoff krever at du benytter dyktige fagfolk, slik at du sikrer at arbeidet blir utført på en trygg måte.


Fjell kan være synlig over bakken, men i mange tilfeller er det gjemt under bakken. Det kan derfor være lurt å gjennomføre en geoteknisk undersøkelse før du setter i gang med byggeprosjektet, så du ikke risikerer å avdekke fjell midt i gravearbeidet.


Det finnes også metoder for å sprenge fjell uten sprengstoff, som for eksempel hydraulisk sprengning eller sprengsement. Hvilken metode du bør bruke for å fjerne fjell og stein på tomten avhenger av området du bor i, og hvilken bergart det er snakk om.


Sprengning vil utgjøre en større kostnad for deg, og kan i noen tilfeller ta lengre tid, og bør beregnes inn i både budsjett og planlagt tidsbruk. Husk at du må sende nabovarsel når du skal sette i gang et slikt byggeprosjekt!


Pris for sprengning av fjell

Hva det koster for å sprenge stein og fjell vil avhenge av hvor mye som skal fjernes, hvilken bergart det er, og hva slags utstyr det er behov for. Prisen for å sprenge fjell ligger vanligvis rundt 5000 kroner per kubikkmeter.



Deponering av forurenset gravemasse

Noen typer gravemasse skal leveres til godkjente områder for håndtering av avfall. Dette er i hovedsak forurenset gravemasse som ikke kan brukes på nytt. Dersom den geotekniske undersøkelsen viser at jordmassen inneholder forurenset materiale, så skal dette leveres til et deponi. Dette kan de fleste entreprenører gjøre for deg, og det er vanlig å gi en kilopris per kjøring eller lass. Prisen bakes ofte inn i prisoverslaget på prosjektet fra entreprenøren.


Boring, kjerneboring og brønnboring

Om du vil ha tilgang til en brønn på hytta eller installere bergvarme i huset, vil brønnboring være nødvendig. Brønnboring skal utføres av håndverkere med spesialkompetanse, slik at arbeidet blir utført på en sikker måte.



Ved brønnboring etter vann vil håndverkeren hjelpe deg å finne en egnet plassering for brønnen. Deretter bores det ned til ønsket vannmengde er funnet, og en brønnpumpe installeres i brønnen.



Dersom du ønsker å redusere strømutgiftene, kan en væske-til-vann-varmepumpe være en god løsning. Brønnboring kan benyttes for å bore en energibrønn for å utnytte varmen lagret i grunnen.



Trenger du å skjære et hull i grunnmuren eller andre vegger av betong, stein eller armering, kan du benytte kjerneboring.



Kjerneboring kan for eksempel brukes dersom må trekke nye rør gjennom veggen i forbindelse med installering av et nytt oppvarmings- eller ventilasjonssystem. I tillegg kan kjerneboring gjøre det enklere om du må fjerne en oljetank.



Pris for boring, kjerneboring og brønnboring

Hva det koster for brønnboring avhenger av hva du borer etter, hvor dypt du må bore, og hvilket utstyr som trengs.


Prisen for brønnboring etter vann ligger vanligvis på omtrent 40 000 kroner for en 60 meter dyp brønn, og på omtrent 60 000 om brønnen er 100 meter dyp. Prisen inkluderer både arbeidet og pumpeutstyr til brønnen.

Brønnboring etter bergvarme koster normalt mer enn å bore etter vann, ettersom du er nødt til å bore dypere. Det koster rundt 100 000 kroner å bore en energibrønn for å utnytte bergvarme. I tillegg må du betale for selve varmepumpen.


Prisen for kjerneboring vil variere ut ifra hvor mye du skal bore, tykkelsen på veggen og transport av massene. Eksempelvis koster det omtrent 7000 kroner for kjerneboring av 1 kvadratmeter i en 20 cm tykk betongvegg.



Fjerne oljetank og oljefyr

Dersom du har oljetank og oljefyr, kan disse ikke lenger brukes til oppvarming av fossil olje eller parafin. Om du ikke skal bruke oljetanken med bioolje eller bioparafin, er det viktig at den fjernes helt eller tømmes, renses og saneres.


En gammel oljetank bør tas hånd om innen to år etter du sluttet å bruke den. Dersom det er fare for forurensning fra en nedgravd oljetank, for eksempel en oljelekkasje, bør du fjerne oljetanken helt.


Om faren for forurensning er liten og det er uforholdsmessig dyrt og vanskelig å fjerne oljetanken, for eksempel på grunn av tankens plassering, kan det være aktuelt å beholde oljetanken i bakken. I dette tilfelle må oljetanken tømmes, renses og saneres.


Alt arbeid med fjerning, tømming og sanering av oljetank skal gjøres av godkjente fagfolk, ettersom det arbeides med avfall som er farlig for både deg og miljøet.


Pris for å fjerne oljetank og oljefyr

Hva det koster for å fjerne en oljetank avhenger i stor grad av om oljetanken må graves opp eller ikke, og hvilke andre tiltak som må gjennomføres for å komme til oljetanken. Prisen for å fjerne en oljetank ligger vanligvis mellom 10 000 og 25 000 kroner.


Tømming, rensing og sanering av en oljetank koster gjerne mellom 5000 og 8000 kroner. Skal du fjerne en oljefyr koster dette rundt 10 000 kroner.

Dersom du er nødt til å fjerne og bygge opp igjen en terrasse eller et tilbygg, eller gjenopprette grøntområder etter fjerning av en oljetank i hagen, vil prisen for dette komme i tillegg.


Det er viktig at oljetanken fjernes i tide, så du unngår dyre regninger for eventuelle oljelekkasjer. Det kan være vanskelig å oppdage en oljelekkasje før en større skade har oppstått. Dersom det er lenge siden du sjekket tilstanden på oljetanken, vil det være lurt å undersøke den så snart som mulig.



Andre prosjekter

Dersom du først skal i gang med grunnarbeid på tomten, kan dette også være en god anledning til å få gjennomført andre prosjekter når håndverkere og maskiner allerede er på plass.



Isolering

Om du skal forbedre den gamle dreneringen på en eldre bolig, kan det være lurt å etterisolere grunnmuren, kjellervegger og gulv samtidig.


I tillegg til at du kan spare penger ved å gjøre flere prosjekter på en gang, vil drenering og etterisolering også være en langsiktig investering. God drenering og isolering sikrer huset ditt mot fuktskader i fremtiden, og vil gi deg bedre innemiljø og lavere strømregninger.



Hagearbeid, asfaltering og belegningsstein

Dersom du har lyst på en ny innkjørsel eller en pent opparbeidet hage, vil det være en god idé å få dette gjort når du allerede skal i gang med arbeid på tomten, og har en maskinentreprenør eller anleggsgartner på plass.


Skal du først grave på tomten, kan du få hjelp med hagearbeidet etter jobben er gjort. Det er også vanlig å legge belegningsstein eller asfaltere innkjørselen i forbindelse med grunnarbeid.




Finn bedrifter som kan hjelpe deg med grunnarbeid
BERGANS MEKANIKK AS logo
BERGANS MEKANIKK AS
STOKKE, 3160 Stokke
4.6(114)

Siste evaluering

Støpe sykkeloppstillingsplass

"Raskt og effektivt. Gjennomførte akkurat som avtalt. Flott!"

S

Sigurd

Tolvsrød, mars 2024

Les erfaringer med BERGANS MEKANIKK AS

Siste evaluering

Lage parkeringsplass

"Ryddig og bra kommunikasjon. Godt utført jobb til en god pris. Bruker gjerne denne bedriften igjen."

K

Karianne

Oslo, mars 2024

Les erfaringer med HENNING KRISTIANSEN

Nordic Entreprenør AS logo
Nordic Entreprenør AS
Fossegrenda 24, 7038 Trondheim
4.9(7)

Siste evaluering

Skur/bod

"pålitelig og effektiv"

T

Tonje

Heimdal, mars 2024

Les erfaringer med Nordic Entreprenør AS

Good Feelings AS logo
Good Feelings AS
Vesterøyveien 19c, 3235 Sandefjord
5.0(2)

Siste evaluering

Fjerne fjell og steiner fra gårdsplass

"Denne bedriften har stått på for å få jobben gjort, og jeg kan virkelig anbefale disse videre. Svært hyggelig ansatt med god stå-på-vilje gjorde jobben til en drøm. I tillegg var prisen veldig god, faktisk så god at vi valgte å betale litt ekstra for den gode servicen de ga oss. Disse kan VARMT anbefales!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

H

Henrik

Sandefjord, mars 2024

Les erfaringer med Good Feelings AS

BAKKE SERVICE & INVEST logo
BAKKE SERVICE & INVEST
Eldsbakkane 47, 5253 Sandsli
4.9(56)

Siste evaluering

Støttemur i betong eller Asak forskalingsblokk

"Oppdraget: Oppføring av 68m2 Asak splittstein mur, 35 m2 Multiblokk forskalingsblokk mur, lage trapp mellom garasjeveggen og muren, legge belegningsstein og kantstein foran inngangspartiet. Vi er fornøyd med arbeidet som ble utført, spesielt gjorde Olav et fint og nøyaktig arbeid med Asak muren. Firmaet kan absolutt anbefales."

Ø

Ørnulf

Bergen, mars 2024

Les erfaringer med BAKKE SERVICE & INVEST

Vis flere selskaper

Se andre jobber lagt ut på Mittanbud

Gravemaskin + støttemur

1619FREDRIKSTAD

Jeg trenger noen som hjelpe meg og jobber litt billig, jeg trenger 26 tonn lass med matjord og 30 m støttemur med 3 rad.

Grave trappesjakt og planere

1605FREDRIKSTAD

Grave trappesjakt ca 1,2m dybde Bortkjøring av masser Planering av områder rundt På enebolig

Finere uteområde i hagen

4250KOPERVIK

Vi ønsker noen til å komme og se på hagen vår og gi noen ideer til hva vi kan gjøre for å få et finere uteområde. Vi har noen tanker om hva vi ønsker og det vil nok inkludere noe graving, meisling av fjell, støping av mur, eventuelt natursteinsmur. Vi er åpne for ideer og løsninger som bare fagfolk kan se og komme med.

Drenering m/isolering og arbeid/planering av utemiljø

7050TRONDHEIM

Ønsker utført drenering og isolering rundt sokkel på hus fra 1962. Boligflate på ca 80 kvm i skrånet terreng, hvorav litt under halvparten av sokkelen er under terreng. Det er forøvrig krypkjeller under halve huset. Det ønskes tilbud på ferdig arbeid i hht byggtekniske forskrifter. Det skal legges ringjord og nedløpsrør skal tilkoples nye dreneringsrør. Vi er også interessert i tilbud på skifte av privat stikkledninger, planering av uteområde i oppkjørsel og hagen, mulighet for å etablere støttemurer, klargjøre fundament for veranda ol. Dersom firma har godkjennelse for innvendig rørarbeid, er også dette aktuelt for fremtidig etablering av nytt baderom. Skriftlig kontrakt er obligatorisk.

Grave, kjøre bort og planere innkjørsel

4715ØVREBØ

Vi har en del av innkjørselen vår med mindre stein og leire som vi ønsker gravd opp og kjørt bort samt at det klargjøres for garasje og asfalt. Kan muligens ha tilgjengelige dumpe plass av fyllmasse bare noen minutter unna. Omtrentlig mål; 10x15x1,6

Klargjøre tomten bygningsklar

1866BÅSTAD

Vi ønsker hjelp til å klargjøre tomten for bygging av huset. For øyeblikket er det store steiner på tomten som må jevnes med jorden, se bildet. Og så jevne med fin grus på toppen. Overflaten på grusen bør være ca 180m2 Og så fra tomtegrensen til vundament vann- og avløpsrøret ca15lm . Og elektrisk kabel til ved siden av fundamentet ca 10lm. Det skal være veldig enkelt. Senere skal landskapsarbeid og innfartsvei gjøres etter at huset er ferdigstilt. For øyeblikket ønsker vi kun en horisontal grusoverflate for å støpe fundamentet.


Les evalueringer av andre jobber lagt ut på Mittanbud
Nedgravd garasje

Veldig ærlig og grei og tolmodig mann og jobbe med. Arbeid som ble gjort var veldig bra

Mars 2024
E

Erling om PK MASKIN AS

Sandnes
Opparbeide innkjørsel

Flott type utført bra jobb. Fleksibel og gjorde mer enn avtalt

Mars 2024
F

Fahad om Brødrene Ramberg Anleggsgartner

Oslo
Graving av dreneringsgrøft

Grei og ordentlig bedrift. Godt utført arbeid til ein rimeleg pris

Mars 2024
O

Ola Johan om SUNDE DRIFT AS

Heimdal
Graving og montering av nye rør.

Jobben gjørt bra.

Mars 2024
N

Naim om SPORTGÅRDEN AS

Barkåker
Grave vei og lage avrenn

Godt gjennomført arbeid, sympatiske og ryddige i kommunikasjon. Bra pris.

Mars 2024
S

Siri om Naturstein Sør AS

Søgne
Grave ut rundt mur (med spade)

Supert

Mars 2024
B

Bjorn om Telemaster AS

Asker
Grave i hagen for en vann avlednings grøft (bekk) under terrasse

Der begynte på kort varsel og gjennomførte bra jobb

Mars 2024
E

Ezzatollah om Biomiljø øst as

Oslo
Asfaltere gårdsrom

Effektiv og bra gjennomført jobb av asfaltering i gardsrom. Meget fornøyd.

Mars 2024
E

Einar om ØDEGÅRDEN MASKIN

Bryne
Grunnarbeid til ny terrasse/hage

Veldig bra!

Mars 2024
B

Bjørn Magnus om EIGIL KRISTENSEN

Stavanger
Fjerning av masser ifra tomt. Massene består hovedsakelig av sand og stein.

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Jarle og Svein kom på synfaring, og fikk evaluert omfanget selv. Jobben ble utført til avtalt pris, kommunikasjon var bra og fikk raske svar når enn stilte spørsmål. Meget fornøyd

Mars 2024
S

Stian om JS Entreprenør Service AS

Bergen
Bygging av mur, planere og fjerne gamle jordmasser

Veldig ryddig, pålitelig, rask og dyktig. Vi er superfornøyd med jobben som Asbjørn har gjort hos oss, og har anbefalt han varmt videre til venner, kollegaer og familie. God kommunikasjon underveis, og tok endringer på strak arm. Trenger du anleggsgartner eller lignende, velg han her.

Mars 2024
E

Elisabeth om A Helliesen AS

Stavanger
Grave opp plen og lage parkeringsplass. Ca 50 kvadrat.

Veldig dyktige og arbeidet ble som planlagt. Konkurransedyktig på pris. Gode på kommunikasjon. De kom med forslag underveis som gjorde at det ble enda finere i området :) Jeg anbefaler Syre maskin!

Mars 2024
S

Svein Magne om Syre Maskin

Torvastad

Publisert 31. jan. 2023, 10:50

Oppdatert 22. mars 2024, 08:07

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud