Trenger du en entreprenør i Lier?

Trenger du en entreprenør i Lier til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Lier for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Lier?

Trenger du en entreprenør i Lier til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Lier for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører i Lier

Drenering

3413LIER

Trenger utbedring av drenering rundt hus fra 1950-tallet.

Pusse opp enebolig ( totalrenovering )

3414LIERSTRANDA

Tenger hjelp av tømrer/ snekker for å legge nytt gulv ,vegg med isolasjon, bytte 5-8 vindu og dør. Her snakker vi om en eldre tømrer hus som er høyt tak. Vi vil gjerne dele enebolig, gjør det 2 etasje.

Omgjøring av bod til oppholdsrom

3404LIER

Omgjøring av bod i underetasje til oppholdsrom. Trenger hjelp til innsetting av nytt og større vindu, bygging av lettvegg og omlegging av en del elektrisk for å lage nytt oppholdsrom. Ønsker oppstart snarest mulig.

Drenering av enebolig og oppbygging av underetasje

3413LIER

Vi må drenere huset vårt og i den forbindelse så ønsker vi tilbud på dette. Opprinnelig hus går over to plan og ligger i skrånende terreng. Huset har et tilbygg (plate på mark) som er koblet til husets 2 etg. Det er derfor ikke mulig å drenere under tilbygget, men man må drenere i god avstand rundt tilbygget samt også en grøft i skråningen over tilbygget for å stoppe vannet som evt vil gå under tilbygget. Det er også komplisert mtp adkomst da man må komme til fra eiendommens vest side og her er det ganske bratt. En befaring er nok lurt for å se nærmere på jobben. I grunnmuren er det brukt noe som heter Multimur/Multielement, dette må rives og bygges opp med Leca Fasadeblokk innvendig i hele husets underetasje. Dette inkluderer også renovering av ett bad og vaskerom. Totalt ca 100m2.

Legge nytt gulv - varmefolie og laminat eik

3404LIER

Det skal legges nytt gulv - varmefolie og laminat eik ca 40m2 Vinduskarmer skal slipes ned og males (8 vinduer) Det skal monteres ny vifte på kjøkken, ny oppvaskmaskin Det skal monteres ny dør til bad Det skal monteres nytt dusjkabinett

Linje markering - p.plasser

3414LIERSTRANDA

Jeg trenger linjemarkering for en eiendom i Lierstranda. Eiendom får en ny innkjøring og det er ønsket med ny linjemarkering av parkeringsplasser

Siste evalueringer
Legge varmekabel i gang 5,5 m2

Jobben ble utført iht.avtale og uten problemer.

Okt. 2017
K

Kristian om Bdm Elektro AS

Sylling
Drenering og etterisolering av grundmur

Dette er et meget pålitelig firma, som kommer når det er avtalt og utfører jobben meget profesjonelt. Hyggelige og blide og løsningsorienterte. Takker for godt utført arbeide. Mvh Zoltan Julius Isene Bodnar

Mai 2017
Z

Zoltan Julius Isene om RONNY KARLSEN GRAVING OG TRANSPORT

Lier
Opppussing av entre/gang og bad

Komplett oppussing av gang og bad. Godt utført arbeid. Enkel og presis kommunikasjon. Bra framdrift. Fornuftig pris. Kan anbefale Robert og hans samarbeidspartnere

April 2017
A

Andreas om Konnerud Byggservice AS

Tranby
Utvide bolig med dobbelt garasje i skråning mot vei

Snekker Kim tok jobben seriøst og sto på hele tiden med et godt faglig nivå. Utfordringer som ble gitt underveis ble tatt på strak arm. Proff og trivelig.

Jan. 2017
H

Harald om TENGS BYGG AS

Lier
Etter godkjenning av leilighet i henhold til TEK10,

Veldig fornøyd! God pris og avtaler ble holdt.

Nov. 2016
H

Heidi Marie om A. VIGGEN BYGGMESTER & TAKSTMANN

Lier
Beising av bærebjelker i 1. og 2. etg i borettslag

Bra utført jobb. Bruker veldig god maling/beis, altså ikke av den billige typen. Shala Bygg har tett kontakt med kunde gjennom maleprosessen. Anbefales!

Mai 2015
D

Dejan om SHALA BYGG AS

Holmestrand
Bygging av terrasse og utetrapp.

Disse gutta gjorde en kjempebra jobb for oss. Det hendte ved en anledning at de ikke kunne begynne så tidlig om morgenen som de pleide og da ringte de meg og sa ifra. Det er jeg ikke vant til når det gjelder håndtverkere. Meget bra. Vi er svært godt fornøyd og vil bruke de igjen.

Jan. 2014
O

Oddvar om CANY BYGG JAROSLAW TOMASZEWICZ

Skifting av bunnstokker i laftet fjøs, Lierdalen.

Startet arbeid i forrige uke. Virker veldig proffe så langt.

Des. 2013
T

Terje om ANSNES AS

Oslo
Frittstående hagestue, vinterhage, uthus

Meget fornøyd med denne bedriften og arbeidet de utførte. Brukte par måneder på å vurdere ulike anbud, og valget falt på Jack-Pol. Vårt prosjekt forutsatte håndverkere som var flinke, arbeidssomme og løsningsorienterte! Ingen tvil om at det stemte. De var flinke å samarbeide med oss, og kom med egne forslag til bedre løsning. De sto for innkjøp av materialer og utførte jobben meget godt.Vi anbefaler bedriften på det sterkeste!Takk Jacek og teamet

Nov. 2011
A

Anne om HUS RENOVERING AS

Tranby