Oppussingsprosjekter

Trenger du en entreprenør?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige entreprenører - helt gratis!

Legg ut prosjektet og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

50 000 - 500 000 kr.

Hvor mye koster en entreprenør?

Entreprenørtjenester kan gjelde både de store entreprenørfirmaer og en byggmester, murer, rørlegger, elektriker eller fagfolk innen andre tekniske fag. Hvor mye en entreprenør koster avhenger av størrelsen på prosjektet. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, samt skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Legg ut prosjektet og motta tilbud

Siste evalueringer

Graving, rørlegger, tømrer

Løsningsorientert, fleksibel og kundevennlig. Godt utført arbeid.

- Walborg Sandvik

Diverse små-oppussing på kjøkken og bad

Hyggelige, raske og effektive - med et veldig bra sluttresultat. Anbefales på det sterkeste :-)

- Ida Ingeberg

Oppussing av 54 kvm leilighet

Alex gjorde en veldig god jobb i vår leilighet. Han stilte på kort varsel, kom med forslag til gode løsninger og utførte arbeidet meget bra. Han stilte alltid til avtalt tid og la til rett for god kommunikasjon gjennom hele prosjektet. Vi kan trygt anbefale Alfis bygg videre.

- Agnete Olavsen

Renovering av tre stuer i gml villa

Meget fornøyd med resultatet - maling av tak og vegger og sliping av gulv.

- Rønnaug Refsaas

Totalleverandør til oppussing av hus

Vi hadde Katalin og gjengen hans inne for å rive en vegg, legge ny gips, male og legge gulv. De var kjempeflinke og veldig effektive, har ingenting å utsette på noe. Kommunikasjonen var god, vi visste hele tiden hva som var gjort og hva som skulle gjøres. Vil absolutt anbefale Byggogsnekker AS!

- Sigrid Nordvik

Oppussing av treroms leilighet på Thorsov

Vi benyttet Nor-Mak bygg AS til å pusse opp leiligheten vår. Arbeidene ble utført til avtalt pris og tid og med høy kvalitet. Allsidig, effektiv og seriøs! Vi kommer garantert til å benytte Nor-Mak Bygg AS neste gang vi trenger håndtverker.

- Jonny Eriksen

Oppussing av leilighet - Oslo - Bjerke bydel

Byggogsnekker AS hadde ingen evalueringer på mitt anbud, men etter befaring satt jeg igjen med et meget godt førsteinntrykk av Katalin og hans firma Byggogsnekker. Han lyttet til hva jeg jeg ønsket å gjøre, og jeg fikk følelsen umiddelbart at han forsto hva jeg ville utbedre i leiligheten. Han var også den eneste av mange som tok kontakt etter befaring, og viste interesse. Valget var derfor enkelt, og Katalin og hans team har levert over forventning, både når det gjelder kvalitet, men også tidsforbruk. Enda bedre er at de er en del rimeligere enn de andre firmaene som tok kontakt. Katalin snakker bra engelsk og er pålitelig, og tar stor stolthet bak arbeidet sitt. Anbefaler Byggogsnekker til andre som ønsker å pusse opp i hjemme sitt.

- Mads Aasgaard

Bygging av vognskur og etablering av standplass for søppelskur

Veldig bra utført oppdrag!

- Hans Henrik Torgersen

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.