Oppussingsprosjekter

Trenger du en entreprenør?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige entreprenører - helt gratis!

Legg ut prosjektet og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

50 000 - 500 000 kr.

Hvor mye koster en entreprenør?

Entreprenørtjenester kan gjelde både de store entreprenørfirmaer og en byggmester, murer, rørlegger, elektriker eller fagfolk innen andre tekniske fag. Hvor mye en entreprenør koster avhenger av størrelsen på prosjektet. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, samt skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Legg ut prosjektet og motta tilbud

Siste evalueringer

pusse opp 3,5 - 4 kvadrats meter bade

Pålitelige,flinke og snille folk. Noe feil kan oppstå grunnet kommunikasjon men de retter alle feilene opp (ved anmerkning) med smil og uten stress. Jeg opplevde det selv at hvis kunde har rett de ikke prøver å finne "dårlige unnskyldninger" mens de fikser dette med en gang. En strålende og anbefalende gjeng.

- Nikola Dumic

Totalleverandør trengs til totalrenovering

Takk til City Dekorasjon for utført totalrenovering! Vi er svært fornøyde med prosessen helt fra befaring til ferdig resultat. Jobben har innebåret utskifting av elektrisk anlegg, riving av kjøkken og gulvfliser, senke tak og installere spotter, varmefolie og nytt gulv, flytting av rør, nytt kjøkken, maling med mer. Mehmet og teamet hans er svært profesjonelle og serviceinnstilte. Oppsummert vil vi anbefale City Dekorasjon til andre, og vil nok benytte de igjen i fremtiden! :)

- Janina Mosti

Ønsker tilbud på konstruksjon av bad på loft

Vi benyttet oss av Lomundal Bygg, med Amund Nordal som prosjektleder, da vi pusset opp deler av et loft og konstruerte et nytt bad i et hus fra 1930-tallet. Dette loftet var en salig blanding av gammelt og nytt, noe som kunne vært en utfordring. I tillegg ga tegningene ikke alltid tydelig informasjon om hvordan ting skulle gjøres. Vi syntes Lomundal Bygg taklet dette på en svært god måte. De var fleksible når vi ønsket nye eller andre løsninger (ofte på kort tid) og kom med gode råd underveis. Samarbeid med rørlegger og elektriker virket veldig bra. Vi hadde ingen tilfeller av kommunikasjonsproblemer, ansvarsfrasigelser eller liknende. Vi anbefaler derfor Lomundal Bygg til andre prosjekter.

- Tord Finne Vedøy

Graving, rørlegger, tømrer

Løsningsorientert, fleksibel og kundevennlig. Godt utført arbeid.

- Walborg Sandvik

Diverse små-oppussing på kjøkken og bad

Hyggelige, raske og effektive - med et veldig bra sluttresultat. Anbefales på det sterkeste :-)

- Ida Ingeberg

Oppussing av bolig

Vi har benyttet Total Maxim Bygg for oppussing av vårt hus 3 etg. Vi er utrolig fornøyd med alt som er utført. Dumutri er en meget pålitelig mann, alt fra gjennomføring av anbud til iverksetting av prosjektet og ferdigstilling. Vi hadde våre planer om hvordan dette skulle gjennomføres, men med hans kompetanse og ideer ble vårt hus mye mer enn hva vi kunne drømme om. Kommunikasjonen er upåklagelig, vi har ikke hatt noen form for problemer. Det teamet som har utført arbeidet er meget hyggelige å imøtekommende, aldri nei hvis man trenger hjelp til å utføre noe som ikke har med arbeidet å gjøre. Kostnaden var det ingenting å si på. Skal benyttes for fremtidig arbeid. Anbefales på det sterkeste.

- Tommy Groseth Sæther

Oppussing av 54 kvm leilighet

Alex gjorde en veldig god jobb i vår leilighet. Han stilte på kort varsel, kom med forslag til gode løsninger og utførte arbeidet meget bra. Han stilte alltid til avtalt tid og la til rett for god kommunikasjon gjennom hele prosjektet. Vi kan trygt anbefale Alfis bygg videre.

- Agnete Olavsen

Renovering av tre stuer i gml villa

Meget fornøyd med resultatet - maling av tak og vegger og sliping av gulv.

- Rønnaug Refsaas

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.