Jobb-id: 1437949, Registrert: 15.09.2016

Doffin - Rekrutteringsportal inkludert personlighetstest

0

Norad har behov for en web-basert rekrutteringsportal, inkludert personlighetstest, som skal inneholde funksjonalitet som gjør prosessen fra stillingsbetenkning til ansettelse lett å håndtere.
Norad ønsker en løsning for utlysning av stillinger på internett/intranett, hvor søkere gjennom fyllestgjørende informasjon gis instrukser om hvordan man skal forholde seg, og uten videre spørsmål loses gjennom søknadsprosessen. Systemet skal kunne ta imot og forvalte søknader og CV-er fra kandidater, generere søkerlister, ivareta krav til tilbakemeldinger, avslagsbrev, utsendelse av personlighetstester og lignende til søkerne. Systemet skal også være integrert med et verktøy håndterer utsendelse av DNV- sertifisert personlighetstester. Leverandør skal tilby en totalpakke hvor omtalte system for personlighetstester er en del av anskaffelsen og faktureres over felles faktura med rekrutteringsverktøyet. Bruk av underleverandører er tillatt.
Array
Se Vedlegg 2 Kravspesifikasjon for nærmere beskrivelse av anskaffelsen.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb