Jobb-id: 1449603, Registrert: 1.10.2016

Doffin - Prosjektering ny hovedvannledning vest

0

Prosjektets formål er å bygge ny hovedvannsledning for å kunne tilfredstille IVAR’s forpliktelse i forhold til reserveforsynig av vann til Stavanger regionen.
For framtidig å kunne tilfredsstille forpliktelsen i forhold til reserveforsyning må IVAR derfor gjøre forsterkningstiltak på eksisterende anlegg. Forsterkningen må styrke transportkapasiteten både fra Langevatn til Orstad, og fra Orstad til Tjensvoll basseng.
Forsterkningen av anlegget oppnås ved å bygge ny rørledning fra Langevatn til Tjensvoll basseng.
Rørledningen skal gå fra nytt vannbehandlingsanlegg på Langevatn til Tjensvoll høydebasseng og det er foreløpig antatt en dimensjon på Ø 1600 mm. Dette er minste dimensjon som har kapasitet utover dimensjoneringstidspunktet 2050. Foreløpig anslag på lengde er ca. 44km. Forrige hovedledning som ble lagt var en mil kortere og hadde 10 ventilkammer, 12-14 ventilkammere er sannsynlig behov på denne ledningen.
Fig.1. viser valgt trasé i 1:35 000. Traseen vil måtte optimaliseres i forprosjekt.
For ytterlig beskrivelse av trase’ og prosjektstrategi, se vedlagt rapport fra skisseprosjektet.
Denne kvalifiseringen gjelder prosjektering av rørledningen og alle tilhørende installasjoner. Kvalifiseringen gjelder for både forprosjektering og detaljprosjektering.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Rørleggertjenester

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb