Jobb-id: 1532151, Registrert: 21.12.2016

Doffin - 2016-KID-052 Rammeavtale service og vedlikehold av heis

0

Kultur- idrettsbygg Oslo KF (KID) er et kommunalt foretak i Oslo kommune som skal bygge/oppføre, utvikle, drifte og vedlikeholde formålsbygg. KID forvalter 37 eiendommer. Antallet eiendommer vil kunne variere i kontraktsperioden.
Bygningsmassen består i hovedsak av idrettshaller, ishaller, isflater, stadioner og kulturbygg. Våre leietakere er hovedsakelig kommunale etater som fremleier til sluttbruker som er kulturinstitusjoner, idrettslag, skoler og foreninger.
Oppdraget omfatter service og vedlikehold på alle Oppdragsgivers heiser i Oppdragsgivers bygg. Unntatt er der hvor det blir installert nye heisanlegg og ved større rehabiliteringer. I disse tilfellene vil det normalt bli inngått service og vedlikeholdsavtale med leverandøren av det nye anlegget/leverandøren som står for rehabiliteringen. Der det ikke inngås serviceavtale med leverandøren inngår også nye/rehabiliterte anlegg i denne rammeavtalen.
Leverandøren skal tilby service og vedlikehold på alle heistyper.

Jobbtyper

  • Elektriker

    • - Heis

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb