Jobb-id: 1612729, Registrert: 16.04.2017

Trenger elektriker

1385 Asker

Vi skal bygge hybelleilghet i sokkeletasjen. I den forbindelse trenger vi strøm for kjøkken, og for vaskemaskin og tørketrommel på badet + diverse arbeid, se vedlagt planskisse for beliggenheten til sikringsskapet, kjøkkenet og badet.

Kjøkken
-Legge eksternt langs taklisten i gangen tre nye kurser fra sikringsskapet til kjøkkenet; 1 stk. 25 ampers kurs og 2 stk. 16 ampers kurs. Det er ca 8 meter kabelavstand fra sikringsskapet til kjøkkenveggen.
- Installere stikkontakt for platetopp, oppvaskmaskin, stekeovn.
- Installere dobbel stikkontakt over kjøkkenbenken samt dobbel stikkontakt i kjøkkenhetteskapet for vifte og kjøkkenbelysning.
-Installere komfyrvakt
-Ta bort eksisterende dobbel stikkontakt og 2 firedoble stikkontakter på kjøkkenveggen, se Bilde 2.

Bad
- Legge eksternt langs taklisten i gangen to nye kurser fra sikringsskapet til badet; 2 stk. 16 ampers kurs. Det er ca 5.5 meter kabelavstand fra sikringsskapet til badet hvor vaskemaskinen og tørketrommelen skal ligge.
- Installere stikkontakter for tørketrommel og vaskemaskin.

Sikringsskapet ligger i teknisk rom mot gangen. Det blir behov å gå gjennom veggen med kablene til gangen, føre kablene langs taklisten (se Bilde 1 og planskisse) for så å gå gjennom veggen med 2 kabler inn i badet og 3 kabler gjennom veggen inn i stuen hvor kjøkkenet skal ligge.

Diverse arbeid i gangen
- Forgreine tidsbryter for trekkvifte slik at det blir en bryter til som skal være i utleiedelen og kunne starte den samme viften (ligge ved lysbrytere ved døren inntil badet, se Bilde 3).
- Flytte en dimmer 20 cm slik at den kommer på riktig side av veggskille mellom hoveddel og utleiedel.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

WELHAVEN RØR OG ELEKTRO AS

Veldig bra utført jobb til en OK pris. Fakturaen var i henhold til tilbudet. Anbefales.
Evaluering:
Ermin, Asker 5 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb