Jobben ble utført på Mittanbud

Event - 1451 Nesoddtangen - 15.06.2019

Vi trenger en driftig dame /mann til å være sjefsorganisator (hovmester) i vårt hagebryllup på Nesodden 15 juni. Vi blir ca 50 gjester til middag ( buffet) og 20 til kaffe altså totalt ca 70. Vi trenger en som kan holde orden på matbordet, sørge for at det er drikke fremme, rydde/vaske av og på bord, ta imot gjester som kommer til kaffe, istruerer ryddehjelp osv. En person som rett og slett sørger for at alt går ordentlig for seg uten at brudeparet må involveres. Har du erfaring fra restaurantbransje , erfaring med gjennomføring av selskaper eller liknende hører vi gjerne gjerne fra deg. Vi tenker også å engasjere 2 personer til i tillegg for å rydde. Fint om du skriver litt om deg selv .Ønsker kontakt på e-post.. MÅ ha referanser. Arbeidstiden vil være fra ca 14-og utover kvelden/natten. Lønn blir vi enige om.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 27. feb 2019, under kategorien Eventog ble utført av NATHALIE LAO OSLO BEVERTNING i Nesodden

Website logo

Kunden valgte NATHALIE LAO OSLO BEVERTNING for å utføre jobben

NATHALIE LAO OSLO BEVERTNING har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Event - 1451 Nesoddtangen - 15.06.2019

Oslo Bevertning gjorde en strålende jobb i bryllupet vårt. De dekket på, serverte, ryddet ++og gjorde slik at det ble en strålende dag for oss. Daniel hadde full kontroll og gjennomføringen gikk uten problemer. Anbefales på det sterkest.

Skrevet av Marianne

juli, 2019

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste