Jobb-id: 2170294, Registrert: 27.02.2019

Event - 1451 Nesoddtangen - 15.06.2019

1451 Nesoddtangen

Vi trenger en driftig dame /mann til å være sjefsorganisator (hovmester) i vårt hagebryllup på Nesodden 15 juni. Vi blir ca 50 gjester til middag ( buffet) og 20 til kaffe altså totalt ca 70. Vi trenger en som kan holde orden på matbordet, sørge for at det er drikke fremme, rydde/vaske av og på bord, ta imot gjester som kommer til kaffe, istruerer ryddehjelp osv. En person som rett og slett sørger for at alt går ordentlig for seg uten at brudeparet må involveres. Har du erfaring fra restaurantbransje , erfaring med gjennomføring av selskaper eller liknende hører vi gjerne gjerne fra deg. Vi tenker også å engasjere 2 personer til i tillegg for å rydde. Fint om du skriver litt om deg selv .Ønsker kontakt på e-post.. MÅ ha referanser. Arbeidstiden vil være fra ca 14-og utover kvelden/natten. Lønn blir vi enige om.

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

NATHALIE LAO OSLO BEVERTNING

Oslo Bevertning gjorde en strålende jobb i bryllupet vårt. De dekket på, serverte, ryddet ++og gjorde slik at det ble en strålende dag for oss. Daniel hadde full kontroll og gjennomføringen gikk uten problemer. Anbefales på det sterkest.
Evaluering:
Anonym, Nesoddtangen 3 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb