Jobben ble utført på Mittanbud

Omgjøring av gang til soverom og bytte av inngangsdør

Vi ønsker befaring for å gjøre noen endringer i rekkehuset vårt på tre etasjer. Huset er et passivhus. -Gjøre om gang i første etasje til soverom, inkl legging av parkett og justering av kurser for gulvvarme. -Flytte inngangsdør fra forsiden til baksiden. - Muligens: Sette inn lettvegg med dør for å avgrense ny entré fra resten av 2. etg. -Om det er mulig fra et sikkerhetsperspektiv, sette inn vindu isteden for dør på det nye soverommet i første etasje, eller beholde dør. Vi ønsker å forsikre at vi beholder passivhusstandarden. Vi ønsker i tillegg å anlegge stentrapp med gelender ved siden av huset, opp mot den nye inngangen. Vi ønsker bare henvendelser på e-post, og bare på hvitt arbeid.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 17. feb 2020, under kategorien Entreprenørerog ble utført av Oslosnekkeren AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Oslosnekkeren AS for å utføre jobben

Oslosnekkeren AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste