Jobb-id: 2511211, Registrert: 16.03.2020

Fjerning og legging av bodtak, 12,5 m^2

5262 Arnatveit

Ønsker anbud på fjerning/legging av nytt bodtak
Beskrivelse:
Jeg trenger et nytt bodtak. Det gamle taket er 50 år gammelt og må fjernes etter en liten lekkasje.
Bodtaket er ca. 12,5m^2 tak til sammen, fordelt på ca. 7,5m^2 over utebod og ca. 5m^2 over innebod. Det er ca. 3 m opp til taket. Lett tilgang fra kjørbar gangvei og det skal ikke være behov for stillas.

Gammelt tak:

Taket er ca. 6,25x2m. Det skal være eternittplater (bølgeplater) med asbest, så taket må behandles og fjernes deretter.
De største platene er 1,5x1m, men mange er mindre og kappet for å passe til taket.

Nytt tak:

Det ønskes et bordtak med 18mm sutakplater.
Det er 1,5x2 ̎ lekter med maks. 60 cm mellomrom som ligger oppe på 2x4 ̋ stendere. Dette kan platene festes i. Ikke behov for isolering (inneboddelen er allerede isolert).
Som dekke ønskes icopal takshingel, svart.
Fallet på taket er målt til 15 grader, og da trengs det vel underlagsbelegg imellom.

Det er et stort beslag mot bodvegg og gangvei på en side av taket (går et stykke inn på taket) og et mindre beslag mot bodvegg på den andre siden. Jeg mener at begge disse kan brukes på nytt.
Det er også beslag øverst på taket (mot mitt eget hus) som jeg mener kan brukes på nytt.
Videre er det et beslag og takrenne mot nabohuset. Dette er ca. 6,25m langt og her må det lages et nytt. Det er viktig at dette nye beslaget blir tett og hindrer lekkasje i fremtiden. Det eksisterende er så vidt jeg har skjønt av zink og her har takrennen begynt å sprekke/forvitre. I tillegg kommer nedløpsrør med bøy ut mot hagedel. Dette blir på i underkant av 3m tilsammen.

Jeg håper dere er interesserte i jobben og imøteser svar slik at vi kan avtale befaring og at jeg deretter kan få et tilbud. (Jeg kommer til å prøve å innhente noen få anbud). I tilbudet ønsker jeg også spesifisert pris på fjerning av gammelt tak.
Hvis tilbudet virker ok kan vi skrive kontrakt også mht. tidshorisont. (Det er ingen umiddelbar hast, men jeg må få jobben gjort snart).

Jobbtyper

  • Industri og blikkenslager

    • - Taklegging/-Reparasjon
  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Taklegging/-Reparasjon

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb