Jobben ble utført på Mittanbud

Installere nytt vindu i soverom

Jeg trenger å få: - satt inn et nytt vindu på kontoret i første etasje. Innvendig høyde på nabovindu er 1,25m. Bredden på vinduet er ikke så viktig så lenge den er over 1 meter. Vinduet skal ikke være delt og må kunne åpnes - Skiftet ett vindu på 1,25*1,65 innvendige mål. Utvendig kledning er lettbetong. Innvendig er det MDF-plater.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 20. mar 2020, under kategorien Vindu og dør og Snekkerog ble utført av RIMBYGG RIMAS i Stjørdal

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte RIMBYGG RIMAS for å utføre jobben

RIMBYGG RIMAS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Installere nytt vindu i soverom

Snekkeren gjorde godt arbeid og resultatet ble som ventet. Til å begynne med ble det liggende en del materialer og grus på parketten som han tråkket på. Jeg ble bekymret for gulvet å sa i fra. Han ryddet opp umiddelbart og la ut en papplate etterpå. Dette er det eneste jeg hadde å klage på ellers var jobben godt utført.

Skrevet av Göran

april, 2020

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste