Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Bygge veranda

Utvidelse av balkong til veranda. Ønsker å utvide eksisterende balkong på 1,2m til ca. 2,5 m bredde ut fra vegg, i hele sin lengde på 9,4 m. Det finnes støpt fundament til to søyler i terrassen under, på bakkeplan. Søylepunktene befinner seg ca. 2 meter ut fra vegg. Det er behov for å støpe et fundament til, plassert utenfor terrassen. Totallengde på limtredrager estimeres til ca. 10,4 m. (Delt i to ulike lengder) Balkong skal være tett for å unngå vanninntrengning inn i vegg og nedover. Isolere og tette innenfor festepunktet for bjelkene Kompositt terrassebord på verandadekke, festet slik at det ikke perforerer dekke. Det må iberegnes festepunkter for glassrekkverk fra Willab Garden eller tilsvarende i front, slik at dette kan festes i langsgående bjelker e.l. Se vedlagt dokument for bilder og nærmere beskrivelse. Se bort fra det som omhandler takoverbygg foran inngangsparti, dette utgår. Ønsker beskrevet pristilbud på hele jobben, inkludert alle materialer.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. aug 2021, under kategorien Snekker, Veranda og terrasse, Terrasse/Platting, Mur og betong, Takoppløft/Ark og Tretrapp i Lillestrøm

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste