Jobben ble utført på Mittanbud

Sette inn to nye vinduer i nedgravd kjeller og flytte en lettvegg.

Vi har en kjeller som ligger delvis under bakkeplan og skal sette inn to vinduer på to soverom i denne kjelleren, tette et gammelt vindu som er dårlig plassert, samt flytte en lettvegg for å gjøre det ene soverommet større. Vinduene: Det må graves og lages en lysgrav til det ene vinduet. Det må tas hull i vegg (leca mur) og vindu må monteres. Det andre vinduet ønsker vi bare å utvide til et høyere vindu (dypere ned i bakken). Dvs at hull i leca vegg må utvides og lysgrav graves dypere og i praksis lages på nytt. Opprydding og flikking inkludert. Vinduer skal inkluderes i tilbud, men prises separat. Vindusstørrelse må være stort nok til rømning ved brann. De må slå innover, åpenbart. Lettvegg: Det er en lettvegg i det ene soverommet som skal flyttes ca. en meter. Ta utgangspunkt i at det ikke er noen rør eller kabler i denne. Om det er behov for flytting av kabler så har vi egen elektriker til dette, koordinering med denne kommer i så fall i tillegg og trenger ikke prises nå. Veggen er ca 2,4m høy og 2m bred. Ny vegg skal isoleres med minimum 15cm isolasjon, da naborommet er kaldtrom. Generelt: Malearbeider kan vi ta selv. Fikse på plen/jord kan vi ta selv. Det kan benyttes minigraver eller annet arbeidsverktøy på plen, da vi må fikse på denne etterpå uansett, men det er ikke bilvei frem til plen (baksiden av huset). Tror ikke det er nødvendig for gravingen, det er bare jord i bakken. Arbeidene må tilpasses at det er leietakere som bor i kjelleren og at hurtighet i gjennomføringen vektlegges. Dvs. at det er ønskelig å ta de innvendige arbeidene på det ene rommet på én dag, og det andre rommet på én dag. Utendørsarbeidene kan gjøres før og etter. Vi har også et anbud ute på bytting av verandadør. Disse to jobbene kan med fordel kombineres, men jeg skilte de i anbudet fordi denne jobben her, altså kjellervinduene, vurderer jeg å gjøre selv, avhengig av pris, etc. Tidspunkt for utførelse: Vi ønsker å gjøre det på vårparten. Dvs når det er varmt nok ute til at det er fornuftig å grave, ikke regner så mye kanskje(?) og ikke for kaldt for alle involverte. Kanskje i april/mai/juni?

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 28. jan 2021, under kategorien Vindu og dør, Snekker og Mur og betongog ble utført av TRE OG STEIN AS i Frogn

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TRE OG STEIN AS for å utføre jobben

TRE OG STEIN AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Sette inn to nye vinduer i nedgravd kjeller og flytte en lettvegg.

Jeg satte ut denne jobben for å få det gjort kjappere og bedre enn jeg kan gjøre det selv. Gjennomføringshastighet og rekkefølge var poengtert som de viktigste markørene i leveransen, dette fordi leietaker måtte sove i stuen under arbeidene. Arbeidene ble ikke utført i spesifisert rekkefølge og varigheten ble overskredet. I tillegg så ble kvaliteten dårligere enn jeg forventet, noe som skuffer meg. Når det er sagt så var de ansatte hyggelige og vi kunne kommunisere på norsk med sjefen i firmaet. Dette trakk opp fra to til 3 stjerner.

Skrevet av Filip

mars, 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste