Jobb-id: 2625685, Registrert: 21.06.2020

* Fortsatt ledig: Sette inn to nye vinduer i nedgravd kjeller, samt tette ett vindu og flytte en lettvegg.

1440 Drøbak

Vi har en kjeller som ligger delvis under bakkeplan og skal sette inn to vinduer på to soverom i denne kjelleren, tette et gammelt vindu som er dårlig plassert, samt flytte en lettvegg for å gjøre det ene soverommet større.

Vinduene:
Det må graves og lages en lysgrav til hvert vindu. Det må tas hull i vegg (leca mur) og vinduer må monteres. Opprydding og flikking inkludert. Vinduer inkludert i tilbud, men prises separat.
Vindusstørrelse må være stort nok til rømning ved brann. De må slå innover, åpenbart.
I tillegg skal det tas ut et vindu og dette hullet mures igjen. Vinduet er for lite til å benyttes videre, men kan tas med av entreprenør hvis ønskelig.

Lettvegg:
Det er en lettvegg i det ene soverommet som skal flyttes ca. en meter. Ta utgangspunkt i at det ikke er noen rør eller kabler i denne. Om det er behov for flytting av kabler så har vi egen elektriker til dette, koordinering med denne kommer i så fall i tillegg og trenger ikke prises nå. Veggen er ca 2,4m høy og 2m bred. Ny vegg skal isoleres med minimum 15cm isolasjon, da naborommet er kaldtrom.

Generelt:
Malearbeider kan vi ta selv.
Fikse på plen/jord kan vi ta selv.
Det kan benyttes minigraver eller annet arbeidsverktøy på plen, da vi må fikse på denne etterpå uansett, men det er ikke bilvei frem til plen (baksiden av huset). Tror ikke det er nødvendig for gravingen, det er bare jord i bakken.
Arbeidene må tilpasses at det er leietakere som bor i kjelleren og at hurtighet i gjennomføringen vektlegges. Dvs. at det er ønskelig å ta de innvendige arbeidene på det ene rommet på én dag, og det andre rommet på én dag. Utendørsarbeidene kan gjøres før og etter.
Vi har også et anbud ute på bytting av verandadør. Disse to jobbene kan med fordel kombineres, men jeg skilte de i anbudet fordi denne jobben her, altså kjellervinduene, vurderer jeg å gjøre selv, avhengig av pris, etc.

Jobbtyper

  • Mur og betong

  • Snekker / Bygningshåndverkere

  • Større prosjekter

    • - Pusse opp kjeller

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb