Jobb-id: 2702296, Registrert: 1.09.2020

Bygge platting

5243 Fana

Ønsker tilbud på å få bygget platting på bakside av hus. Det er i dag singel/grus der plattingen skal bygges. Ønsker tilbud på materiell(ser for oss å bruke møre royal grå) og arbeid. Tilbudet skal spesifiseres på platting 1 og 2.
Platting 1 :Plattingen skal være ca 40 kvm og kobles på eksisterende platting på side av hus. Se tegning på platting 1. Ene siden av platten går inn til mur(ca 6,8 m), en side går inntil hus(ca 6,5 m) og en side går inntil hekk(ca 6,2 meter). Det er ønskelig med en bue på ene siden av platten.

Platting 2: Plattingen skal bygges slik at det kan stå et boblebad på den. Den skal bygges inntil bod som vist på tegning og bilder. Plattingen skal være ca 7 kvm og på deler av platten så må det bygges litt utfor en skrent(ca 1 meter utenfor). Majoriteten av plattingen blir liggende på grus som er der i dag. Deler av hekken fjernes av oss i forkant av bygging. Ønsker et rekkverk bygget rundt platten på 2 av sidene på platten.
Befaring er selvsagt mulig men jeg ønsker et ca tilbud i forkant.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb