Jobben ble utført på Mittanbud

Skifte tak og isolere for sameie på Fagernes

Huset er bygget på 50 tallet og er blitt bygget på og om flere ganger. Det er 5 boenheter. Taket består av plater. Huset er i 3 etasjer og loftsetasje. Taket er ca 415 kvm. Isolering rundt 280 kvm. Vi ønsker: Fjerning av gammelt tak og isolering Isolering og legging av nytt tak og takrenner Vi har fått et anbud og legger dette ved uten summer da det beskriver godt hva som må gjøres. Oppstart våren 2021 med ferdigstillelse samme år.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 10. sep 2020, under kategorien Taklegging/-Reparasjonog ble utført av BYGG OG MALING AS i Nord-Aurdal

Kunden valgte BYGG OG MALING AS for å utføre jobben

BYGG OG MALING AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Skifte tak og isolere for sameie på Fagernes

Jeg ville ha krysset av for flere av punktene her om det hadde vært mulig. Grunnet flere årsaker kom arbeidet igang meget senere enn planlagt. De fleste av disse var som følge av Corona epidemien. I tillegg må vi ta på oss noe skyld. Da arbeidet først kom igang ordentlig gikk det fremover litt om litt. Å skifte tak på et såpass stort hus vinterstid i Valdres er utfordrende nok og hensyn må tas som følge av temperaturer og nedbør i form av snø. Etter hvert ble de ferdige jfr kontrakten. Såvidt jeg kan bedømme meget bra utført.

Skrevet av Andre

nov., 2020

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste