Jobb-id: 2722676, Registrert: 21.09.2020

Helrenovering av bad

1397 Nesøya

Jeg skal helrenovere to bad, men ett om gangen, så dette gjelder det minste. Fornøyd med det første gir en ny jobb rett etter, et dobbelt så stort bad skal også helrenoveres.

Badet er ca 3,5 kvm. Vedlagt er skisse som det er idag. I og med at alle rør og vegger skal erstattes antar jeg at små endringer ikke spiller så stor rolle (flytte vasken, vaskemaskinen etc.) Det er mulig jeg tar feil.

Huset er gjenoppbygget etter brann i 1985 og lite er endret siden. Dermed vet jeg at alt av rør, vegger, tak, drenering og det elektriske må skiftes for å komme opp til dagens standard.

Det vil innebære pigging av gulv, fjerning av tak og vegger og bortkjøring av avfallet. Nytt elektrisk, nye rør, nytt tak. Vi tenker 100% grunnarbeid, så firer vi litt på innredning.
Flislagt gulv, dusjkabinett, vask og veggmontert toalett. Vi tenker veggplater. Jeg vet at pris på fliser og innredning varierer sterkt, men her legger vi oss på den veldig moderate siden. Ta det med i betraktningen.

Dette er et bad i kjelleren, men det er kun 5 meter til utgang til bakkeplan. Fra hagen er det mulig å hente avfall i avfallssekker som Isekk.

Hvor lang tid vil jobben ta fra avtale til ferdig?

Jeg har litt vanskelig å få til befaringer de nærmeste dagene, derfor har jeg vært ganske presis i hva jeg vil. Jeg har også lagt ved plantegning og et par bilder. Det skulle dekke det meste hva angår pristilbud. Korriger meg gjerne dersom jeg tar feil.

Som sagt, er jeg fornøyd med den første jobben følger den andre kun dager etter.

Optimalt har vi begge badene ferdig innen desember.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb