Jobben ble utført på Mittanbud

Renovering - gulv

Vi overtar et rekkehus i Ski 17. oktober 202. Rekkehuset har orginalt bøkegulv med knirk som vi ønsker å fjerne. I tillegg har et soverom gulvteppe og kjelleren har fliser. Vi ønsker pris på følgende og gjerne med oppstart medio oktober: - riving av gulv 2. etasje, samt teppe på hovedsoverom (48 kvm medregnet bad) - legge nytt gulv 2. etasje - fjerne brystpanel 2. etasje - listing 2. etasje - fjerne fliser i kjeller og legge gulvteppe (37 kvm medregnet bad), lister - (hjelp til innkjøp av nytt gulv, eikeparkett eller korklaminat?) Da vi ønsker oppstart raskt etter overtakelse så vil det være vanskelig med befaring og vi har dermed forståelse for at prisen vil være cirka. Legger ved prospekt. - vi ønsker også å sette inn et større vindu i kjeller og dermed fjerne vindusboksene i stuen, men dette har vi forstått må søkes kommunen og dermed må dette vente og gjøre i fase to. Her ønsker vi også nytt gulv (ca. 48 kvm) og en ordentlig befaring.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. okt 2020, under kategorien Pigging av gulv, Tregulv, Pusse opp kjeller og Snekker i Nordre Follo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste