Jobben ble utført på Mittanbud

Tekking av 1 m x 1 m tak

Ønsker pris eller estimert pris med satser for å få tekket 1 m x 1 m med tak etter at pipe er revet. Pipen ble revet i fjor, med plan om å sette opp ny peis i år, men da behovet har endret seg ønsker vi å tekke igjen hullet. Hullet ble midlertidig tettet igjen i fjor av amatører, men ønsker nå å få det utført av profesjonelle da pipe ikke skal tilbakeføres. Jobben består av : - Skjære vekk midlertidig tekking - Skjære til 2 cm bord med diameter på ca 40 cm som festes under takpappen der hvor pipen tidligere har stått. - Tekke taket med tilsvarende materialet som er på resten Vi vil selv isolere og gipse på innsiden av taket. Tilkomst til taket er enten via vindu i 2. etasje, eller med stige via inngangspartiet.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 4. okt 2020, under kategorien Taklegging/-Reparasjonog ble utført av Blikkenslager Bjørsvik A/S i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Blikkenslager Bjørsvik A/S for å utføre jobben

Blikkenslager Bjørsvik A/S har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.4 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Tekking av 1 m x 1 m tak

God kommunikasjon, bra resultat og enkel å ha med å gjøre.

Skrevet av Trym

okt., 2020

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste