Jobben ble utført på Mittanbud

Carport

Ønsker å få satt opp en carport på egen eiendom. Carporten er ikke søknadspliktig utover bygging nær fylkesvei (Denne søknaden er godkjent fra fylkeskommunen). Carporten vil være ca 7200x6000. Åpningen på 7200 skal være uten støtter/søyler. Lysåpning i carportens front må da være 7200x2800. I bakkant er det ingen begrensninger. Det er støpt 300kgs fundamenter til alle hjørnepunkter pluss et sentrert i bakkant. Maks mønehøyde er gitt til 4000mm. Hvis mulig ønskes det saltak, alternativt tak med fall på én side. Det er tilstrekkelig med sutakplater som tetting og takstein skal være rød (teglfarge) dobbeltkrum betongstein (samme som huset). Takrenner; to (alternativt én) side i hvit utførelse.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. okt 2020, under kategorien Snekker og Bygge garasjeog ble utført av M&M BYGG OG UTLEIE AS i Horten

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte M&M BYGG OG UTLEIE AS for å utføre jobben

M&M BYGG OG UTLEIE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Carport

M&M Bygg leverte akkurat etter avtale både ferdig produkt og pris. Hyppig og god kommunikasjon både før, under og etter byggeprosessen. Blide og imøtekommende karer på plassen, og ikke minst ryddige! Anbefales!

Skrevet av Tom

okt., 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste