Jobb-id: 2735399, Registrert: 5.10.2020

Asfaltere veg i boligfelt

2074 Eidsvoll verk

Jeg er leder i Huseierlaget i Jutulvegen, 2074 Eidsvoll Verk. På siste årsmøtet ble det vedtatt å innhente pristilbud på asfaltering av vegen, for deretter å fremlegge en anbefaling for medlemmene om hvorvidt vegen skal asfalteres eller bestå som en grusveg. Styret har derfor fått mandat til å kontakte relevante leverandører for å innhente tilbud på asfaltering. Oppdraget forutsettes utført sommeren 2021, dersom det blir aktuelt.
Vegen det gjelder er en privat veg inn i et boligfelt. Total lengde ca 700m.
Jeg forutsetter at det vil være nødvendig med en befaring på stedet som grunnlag for å utarbeide et tilbud til oss. Jutulvegen går ut fra Tærudvegen, både på nordsiden og sydsiden av denne. Denne forespørselen gjelder Jutulvegen på sydsiden av Tærudvegen. Vegstykket på nordsiden er kommunal veg.

Jeg håper å høre fra dere, både med hensyn til generelle prisbetingelser ved asfaltering, samt at vi kan få avtalt en befaring som grunnlag for et mer detaljert pristilbud.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb