Jobben ble utført på Mittanbud

Gulv- og taklister

Trenger en snekker til å sette opp tak- og gulvlister i hele leiligheten vår, samt lister rundt én dørkarm. Leiligheten er totalt 70kvm. Trenger hjelp til måling, kutting og festing. Listene er kjøpt inn. Kan bruke sag inne i leiligheten.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 10. okt 2020, under kategorien Snekkerog ble utført av NAZIF DZAFIC VAKTMESTERTJENESTER i Færder

Website logo

Kunden valgte NAZIF DZAFIC VAKTMESTERTJENESTER for å utføre jobben

NAZIF DZAFIC VAKTMESTERTJENESTER har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Gulv- og taklister

Jobben ble fullført, men han etterlot ekstremt mye etterarbeid for oss. Hadde vi sett bedre over før vi betalte, ville vi ikke betalt full pris. Han har skrapet opp flere steder i vårt nymalte tak, og måten han forholdt seg til vår nyoppussede leilighet var sjokkerende. Han har sølt med lim og fugemasse flere steder, så vi må pusse og male over selv der det ikke er spikerhull, samt sparkle og flekke mange steder langs taket. Flere ganger dukket han ikke opp til avtalt tid (gjerne fire-fem timer senere enn avtalt) eller ikke i det hele tatt, uten noen beskjed. Jobben ble lovet fullført ila 1,5-2 dager, det tok en hel uke. Listene er oppe, men det gjenstår en stor jobb for oss.

Skrevet av Haley

des., 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste