Jobben ble utført på Mittanbud

Bytte fra skrusikringer til automat, downlights og noen ekstra punkt

Vi overtar et hus 1.12.20 og det elektriske har blitt sjekket ok, men det er skrusikringer vi ønsker å bytte. I kombinasjon med bytte av sikringsskapet så vil vi ha opp en 32 amp kurs (etter måler, før hovedsikring, evt øke dagens hovedsikring til mer enn 63 amp.) til utendørs boblebad, ny 25 amp kurs til platetopp med integrert ventilasjon, egen kurs til stekeovn samt legge opp ekstra stikk til kjøl og frys på kjøkken og ekstra stikk til pop-up stikk i kjøkkenbenk og belysning. Anslår det er snakk om 4 kurser samt mulighet for å oppgradere eksisterende elbilladerkurs til 32 amp (mener dagens kurs er treg 13 eller 16 amp) Videre ønsker vi downlights i hele andre etasje. Det er kryploft slik at adkomst skal være ok. Vi tenker ca 40-44 downlights over et areal på ca 100 kvm fordelt på 8 separate kurser (soner/rom). Ene er et bad. Vi er veldig fornøyd med xcomfort styringen vi har i dagens hus samt hvite warmdim ledspots. Oppussing av huset starter 2.12 og jeg vil tro at andre etasje er klart for elektriker senest 14.12, antageligvis 9.12/10.12 og må være ferdig til 23.12 senest.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. okt 2020, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av Bdm Elektro AS i Lier

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Bdm Elektro AS for å utføre jobben

Bdm Elektro AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste