Jobben ble utført på Mittanbud

Bytte av benkeplate på kjøkken

Det skal byttes en benkeplate i tre for en privatkunde på Fornebu. Benkeplaten står på gateplan i Hagan å må hentes der etter avtale. På Fornebu, skal det byttes ut en meter av plata på som er der fra før, dvs at jobben innebærer kapping, festing og litt legging av hvit våtromssilikon (sistnevnte har kunden) inntil veggen samt litt ned. Kunden har mulighet tel å åpne porten, sånn at man kan kjøre ned tel blokk, hvor det er heis tel fjerde etasje. Det er veldig nøye at det blir fint. Kunden snakker kun engelsk eller japansk, så man må kunne snakke et av disse språkene. Oppdraget haster med å bli utført. Ønsker tilbud med estimert tidsbruk. Kun seriøse henvendelser.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 14. okt 2020, under kategorien Montering av kjøkken og Kjøkkenrenovering i Bærum

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste