Jobb-id: 2754418, Registrert: 26.10.2020

Bytte fire vinduer i sokkeletasje

1262 Oslo

Jeg har et lite oppdrag i en enebolig på Toppåsen i Oslo: Bytte fire vinduer i sokkeletasje. Om mulig ønsker jeg å ha dette gjort før jul. Det er ingen bråhast, men vinteren kommer, og det blir ikke varmere med gamle og trekkfulle vinduer.

Vinduene er originale to-lags til huset, ca 1973. Vi ønsker byttet dem ut med H-vinduer eller tilsvarende.

Huset har fem vinduer i sokkel (mur) mot vest. To av dem ble byttet for et par år siden, før vi overtok huset. Vi ønsker nå å bytte de tre siste.

Lysåpning i mur målt på utsiden av huset er ca 120 cm bredde, 124 cm høyde eller kanskje noen millimeter mindre i hver retning, det er litt vanskelig å måle nøyaktig pga teksturen på pussen i muren.

De to vinduene som ble byttet tidligere har mål (selve vinduet, ikke ramme) 105 cm bredde, 110 cm høyde, målt fra utsiden av huset.

Videre ønsker vi byttet et mindre vindu i sokkel mot sør. Lysåpning i mur målt fra utsiden er ca 162 cm bredde, ca 51 cm høyde, evt noen millimeter mindre i hver retning. Dette er et fast vindu som ikke trenger å kunne åpnes.

Vinduskarmer på innsiden er gipset inn listefritt, så vi tror det er lurt å montere vinduene fra utsiden, for å redusere nødvendig gips/malearbeid på innsiden etterpå. Det var slik de forrige vinduene ble byttet. Vi tar imidlertid gjerne imot råd på dette.

Vi ønsker råd om det er lurt å bytte til nye to-lags eller tre-lags vinduer, og hva prisforskjellen evt er.

Det kan også være aktuelt å bytte inngangsdøra. Den gamle døra er i teak med vindusparti på høyre side, total bredde ca 140 cm, høyde ca 210 cm. Her tror jeg det er lurt med en befaring for å si noe om mål og muligheter.

Vi ønsker altså tilbud på bytte av vinduer, med opsjon også på å bytte dør.

Vi også et par gamle mindre vinduer i lysgrav som vi ønsker rådgivning på hva vi bør gjøre med, om de er gode nok til å stå noen år til, eller om de bør byttes.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Vindu og dør

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb