Jobben ble utført på Mittanbud

Legge nytt gulv og relevant arbeid

Ønsker tilbud på følgende jobb i 84 kvm rekkehusleilighet over to plan: - Fjerne alle tak- og gulvlister - Fjerne alt av gulv (originalt gulv, pluss 1-2 lag med laminat/parkett, avhengig av rom) - Legge nytt laminat i alle rom utenom bad (Pergo, innkjøpt av eier), også på kjøkken, under nåværende kjøkkeninnredning og hvitevarer (ikke nytt gulv i trapp) - Legge nye tak- og gulvlister, inkl. håndtering av dørkarmer og lister i forbindelse med dører og trapp/rekkverk - Stolpefritt rekkverk rundt trapp i glass i overetasjen (foreløpig undersøkt via rekkverkfabrikken.no) - Håndtering av alt avfall Vedr. rekkverket lurer jeg også på rekkefølge på arbeidet. Bestiller jeg dette fra annen forhandler selv, eller kan det tilbys? Dersom jeg bestiller selv, når gjøres gulv, demontering av nåværende rekkverk o.l. Ønsker et tilbud der alt det overstående er skissert, samt et tilbud der det forberedende arbeidet fjernes (fjerning av lister og gulv) for å kunne vurdere om noe skal gjøres selv. Tusen takk for svar, ser frem til å høre fra dere!

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 10. nov 2020, under kategorien Tregulv, Glassarbeid, Gulvbelegg og Snekkerog ble utført av Promo Eiendom i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Promo Eiendom for å utføre jobben

Promo Eiendom har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Legge nytt gulv og relevant arbeid

Rask respons, befaring og oppstart av jobben, som ønsket. Profesjonell håndtering, også av det som måtte dukke opp underveis. Selve jobben ble utført på en svært god måte, jeg er veldig fornøyd med resultatet. Det var også enkelt å ha en god kommunikasjon underveis, og lett å si ifra om stort og smått. Mindre fornøyd med at tidsbruk og pris endte opp med å være dobbelt så høyt som estimatet, noe som ble utfordrende for min økonomi. Riktignok var det flere faktorer ved min leilighet og valg av materiale som spilte inn på dette, men jeg forventet et mer riktig estimat og tidvis noe hurtigere jobbing. Ryddig dialog om dette, samt kompenserende tiltak som jeg satt stor pris på. Hyggelig team!

Skrevet av Charlotte

des., 2020

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste