Jobben ble utført på Mittanbud

Støpe og slipe 40m2 gulv

Støpe 40m2 gulv i slutten av november/begynnelsen av desember: - Sov, stue og kjøkken-gulv på 35m2 skal støpes og slipes ned ca 3mm så det blir et fint steinmønster i gulvet - Badegulvet på 5m2 skal ikke slipes ned, her er det fokus på fall mot badets to sluk, se tegning. Badet skal antagelig ha større høyde enn resten av gulvet. Sov, stue og kjøkkengulvet støpes i ett. Vi ønsker følgende (tror vi): - 10-12 cm tykk støp med betongkvalitet som gir et godt visuelt resultat etter sliping - ferskprodusert betong med synk 220 - betongen skal være oppvarmet til 25 °C - maks ekspanderende og svinnreduserende tilsetninger - Støping skal skje med renne, ved pumping bør det benyttes 3 tom's slange for å jevn spredning av Behandling av støpen - Herdemembran sprøytes på med trykkluftssprøyte umiddelbart etter avtrekk, nytt lag til sprøytes på etter skuring / glatting - Støpen dekkes til med plast umiddelbart etter avsluttet overflatebearbeiding - Det legges varmeisolerende matter 10-20mm etafoam om det er kaldt ute, ellers finnes ovn for oppvarming - Gulvet slipes ca 3mm ned til man har et godt visuelt resultat Gulvet er bygget opp med 10-15 cm 4/16 grus, 10 cm isopor, radonduk, glidesjikt av 0,20 mm plast, skumplast mot vegger, dobbelt lag K335/K257 armeringsnett på armeringsstoler i høyde 6cm, og varmekabler på armeringsnettet. Isopor, radonduk, glidesjikt, skumplast, armeringsnett og varmekabler er ikke lagt enda. Vi ønsker å komme i kontakt med noen som har erfaring med å støpe og slipe slike gulv og som har kapasitet til å gjøre jobben om et par-tre uker.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. nov 2020, under kategorien Mur og betong og Gulvslipingog ble utført av BOLIG BETONG AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BOLIG BETONG AS for å utføre jobben

BOLIG BETONG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Støpe og slipe 40m2 gulv

Peter er en ryddig person som er flink til å avklare og si i fra om ting som kan påvirke kvaliteten på sluttresultatet. Han kommer når han skal, gir gode tilbakemeldinger, sørger for fremdrift og ryddet både etter meg og etter seg. Jeg er godt fornøyd med resultatet.

Skrevet av Morten

jan., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste