Jobben ble utført på Mittanbud

Gipsing av tak og vegger i to rom, innsetting av dører med lister og oppsett av enkel lettvegg

Hei Vi trenger hjelp av en tømrer til litt arbeid i vår enebolig som vi holder på å pusse opp. Det vi trenger hjelp til er: - Sette opp en lettvegg med en dør - Gipse tak og vegger i to rom - Sette inn ca 5 nye innerdører med foringer og lister Ønsker en som kan gjøre dette på timesbasis.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 13. nov 2020, under kategorien Snekkerog ble utført av VILLA BYGG AS i Haugesund

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte VILLA BYGG AS for å utføre jobben

VILLA BYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Gipsing av tak og vegger i to rom, innsetting av dører med lister og oppsett av enkel lettvegg

Villa Bygg har fått flere jobber hos oss. De har satt opp en ny lettvegg med skyvedør rundt trapperom. I kjelleren vår har de også satt opp en ny lettvegg med dør, de har skiftet fire vinduer, satt inn ny ytterdør, samt gipset tak og vegger i tre rom. I tillegg har de satt inn noen nye innerdører med foringer og listverk. De har gjort jobben veldig effektivt og med god kvalitet på arbeidet. Vi har hatt god kommunikasjon med Eirik og håndverkerne og de har alltid kommet til avtalt tid. Anbefales!

Skrevet av Ellen

nov., 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste