Jobben ble utført på Mittanbud

Elektriker for nytt kjøkken

Vi skal rive vårt nåværende kjøkken, og har bestilt et nytt som skal leveres og monteres uke 1 i 2021. I den forbindelse trenger vi flytting av stikk og etablering av flere. Vi har synlige el-føringer utenpå betongvegg og tak. Vi har i dag kun en krets til komfyr, 20 amp (vedlagt bilde av kursene). Nytt kjøkken kommer med separat komfyr og koketopp. Etter å ha forhørt meg med elektriker tror jeg det i vårt tilfelle vil være en bra løsning å bruke MAXETA sitt produkt "Nedtrappingsmodul 16A for stekovn", så ønsker tilbud på dette. Stikket for komfyr/platetopp må altså flyttes fra der det er i dag for å få tilgang til denne sikringen. Legger ved tegning av nytt kjøkken, og bilde kjøkkenkonsulent har laget hvor det må stikk. Vi har selv også ønsker om hvor nåværende stikk skal flyttes og hvor et ekstra skal plasseres. Vi håper du har anledning til å komme på befaring evnt et møte over tlf. for å finne ut om vi kan løse dette på en grei måte. Vi har tenkt å rive kjøkkenet selv, men det er montert to stikk direkte på kjøkkeninnredningen, så fint om du kan komme med innspill på hvordan vi håndterer det på en forsvarlig måte Ser fram til å høre fra deg!

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 16. nov 2020, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av Leithe Elektro AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Leithe Elektro AS for å utføre jobben

Leithe Elektro AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Elektriker for nytt kjøkken

God kommunikasjon og befaring i forkant av mottatt tilbud, og også god kommunikasjon under utførelsen. Han som utførte arbeidet sparret med meg for å sammen komme frem til best mulig løsning for oss, veldig fornøyd.

Skrevet av Lene

feb., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste