Jobb-id: 2780785, Registrert: 28.11.2020

Dele opp et rom i to mindre

0674 Oslo

Legger ut fullførelse av en jobb med å dele opp et stort rom i to soverom. Har begynt selv, men innser at jeg vil trenge all ledig tid frem til jul for å ferdigstille det, og ønsker egentlig ikke det.
Jobben er å dele opp et rom på 4,2x4,2 meter i to like store rom. Rommene skal bygges med en knekk på skilleveggen, på grunn av at den innerste døren kommer i konflikt med innvendig trapp hvis ikke. Se tegning.
Rommene skal ha lydreduserende himling som er gjennomgående i hele det store rommet i tråd med Glavas instruksjoner for dette. Skilleveggen skrus så opp i denne. Veggene må etterisoleres. Rommene kles med Walls2Paint, som er kjøpt inn og akklimatisert. Det skal legges opp 5 stikk langs gulvene og 1 ved taket på skilleveggen i hvert rom, og monteres lysbryter for det stikket nær taket. Tak og vegger skal males og gulv legges, listes og vindu fores ut og listes. Nye dører monteres og listes. I det rommet nærmest atriumet må det lages en ny ventil. Montere ventil der det er hull i dag.
Jeg har kjøpt inn og oppbevart mye av materialet. Det skal være nok av lekter, isolasjon, gips, utforinger og lister til vindu (men ikke dør), gulv og listverk. Tror det mangler 5-6 plater walls2paint, det var ikke på lager. Det mangler også dyttelist og fugemasse, samt sparkel og grunning. Mangler dører og listverk til disse. Mangler ventiler.
Dette er gjort: Vegger, tak og gulv er revet, ytterveggene er lektet ut, taket er isolert og lydbøyler montert. Se bilder av dagens tilstand.
Det er et fint uteområde rett utenfor som kan brukes. Jobben må gjøres innenfor vanlige arbeidstider 7-17.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Jobben ble utført av:

TRE OG STEIN AS

Tre og Stein AS ga en av de beste prisene jeg fikk kun basert på mine bilder og beskrivelse, uten egen befaring (som ikke lot seg gjøre pga karantene). Gjennomførte arbeidet raskere enn avtalt. Tok tak i mitt halvferdige arbeid og rettet feil og fullførte uten noen spørsmål. Bygde lydhimlingen slik det skal gjøres, mange tilbydere skjønte ikke hva som var viktig. Anbefales.
Evaluering:
Oliver, Oslo 1 måned siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb