Jobben ble utført på Mittanbud

Regnskap

Jeg har nyoppstartet bedrift og trenger litt hjelp til regnskapet. Jeg benytter fiken, og trenger bare litt hjelp til å finne ut av en differanse jeg ikke forstår noe av. Sum på konto i fiken og sum på firmakonto i nettbanken samsvarer ikke. Trenger også litt innføring i de forskjellige kostnadskontoene, slik at jeg vet at jeg fører opp riktig. Tjenesten jeg selger er momsfri. Trenger også hjelp med føring av selvangivelse, næringsoppgave og føring av airbnb inntekt og utgifter. Jeg jobber som Personlig Trener og har en liten bedrift og har 14 kunder på kontrakter pr idag. Det er ikke mye å gå igjennom, så jeg ser etter noen som bare kan hjelpe meg med disse småtingene. Du er autorisert regnskapsfører.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 23. des 2020, under kategorien Revisjon, Regnskap og Økonomisk rådgivning i Oslo

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste