Jobb-id: 2797042, Registrert: 28.12.2020

Sliping og lakkering/oljing av parkett

0464 Oslo

Ønsker sliping av gulvareal (soverom og stue/kjøkken) i min leilighet, totalt beregnet til 26,12 kvm. I stuen er gulvet behandlet med lakk eller olje som må slipes av. Ønsker deretter å få behandlet gulvet med en hvitpigmentert lakk eller olje.

Jeg er imidlertid usikker på parkettens treslag (se bilder). Ønsker kun sliping dersom parketten er laget av eik, ask eller annet lyst treslag som vil gi en matt og hvitpigmentert finish. Dersom parketten er i kirsebær, mahogny eller lignende vil jeg i stedet legge ny parkett. Befaring på forhånd må derfor tilbys.

Det er ønskelig med befaring i løpet av uke 1 eller tidlig i uke 2. Selve arbeidet ønskes utført i perioden torsdag 21. januar til lørdag 23. januar, eventuelt tidlig i uke 4. Dette med forbehold om at treslaget er av ønsket type. Det er mulig slipingen må utføres en uke etter maling - minimal støvproduksjon er derfor ønskelig.

Gode referanser gis ved godt gjennomført arbeid.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Gulvsliping
    • - Tregulv

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb