Jobb-id: 2801890, Registrert: 5.01.2021

Befaring/pristilbud - legge opp kurs fra sikringsskap til kjellerstue, og montering av el-anlegg i kjellerstue.

2003 Lillestrøm

I forbindelse med kjøp av bolig har jeg avdekt feil med elektrisk anlegg i en kjellerstue. Kort og godt har selger vært hobbyelektriker og det er mye feil. Alle mangler er dokumentert av et el-sjekk firma. I forbindelse med pågående reklamasjon på kjøp trenger jeg pristilbud på retting av det hele som skal brukes til å inngi krav mot selger.
I hovedtrekk handler det om å trekke opp en ny kurs fra sikringsskap ned til kjellerstue, og ordne med alt av kabel, stikkontakter og lys på dette rommet. Jeg har allerede hatt et el-firma med en el-montør her som har avdekket alle feil og har skrevet en rapport på dette. Så den delen av jobben er gjort.
Dersom en slik befaringsjobb for å få et pristilbud er en tjeneste i seg selv som koster penger er jeg interessert i å betale for det, men da må jeg få en nøyaktig og detaljert prisoversikt som jeg kan bruke i kravet mot selger.
Det elektriske arbeidet i kjellerstuen må utbedres, så uansett om jeg ikke vinner fram i saken mot selger er jeg interessert i å få jobben gjort, men det blir på et senere tidspunkt når alle reklamasjonsmuligheter er forsøkt.
Ta kontakt dersom du er interessert i å komme på en uforpliktende befaring for å inngi et pristilbud. Som sagt, dersom befaring i seg selv koster en engangssum så kan jeg være villig til å bli med på det.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb