Jobb-id: 2805350, Registrert: 10.01.2021

Bad/vaskerom

3430 Spikkestad

Hei

Jeg har nylig flyttet inn i et gammelt hus og ønsker å pusse opp. Har ingen erfaring/kompetanse innen oppussing, så trenger hjelp av noen som kan dette. Ønsker gjerne at noen kan komme på en gratis uforpliktende befaring for å se hva/hvordan ting kan gjøres og i hvilken rekkefølge ..og til ca hvilken pris det kommer på. Prosjektet er så stort og omfattende at jeg ikke vet helt hvor jeg bør starte. Pga av min økonomiske situasjon er jeg nødt til å ta rett rom av gangen, men ønsker å finne noen som kan ta flere rom/prosjekter over tid :)


Første pri er pusse opp badet! Slik badet står i dag er det veldig lite. Ønsker derfor å åpne opp veggen til nåværende soverom, for å så lage et større bad og vaskerom i ett. Evt også utvide gangen/inngangspartiet for å kunne gå direkte fra gang til vaskerom/bad. Mulig det må flyttes på noen vegger for å gjennomføre dette. Ønsker gjerne å få hjelp til å tegne opp/se muligheter.

Badet og vaskerommet må være romslig og praktis og pent! Har hunder og driver oppdrett så ønsker å ha et vaskerom som også kan være et "oppholdsrom" for hunder. Varme i gulvet er en must.
Det må mulig også byttes vinduer.

Ta gjerne kontakt for befaring/avtale.

Hilsen Nora

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb