Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Soverom og ny balkong - ombygging, bytte vinduer, bad, kjellerinngang

Ønsker kontakt med erfaren snekker/entreprenør som har ledig tid i februar, mars, og kanskje også videre mot sommeren 2021. Enebolig ferdigstilt i 1993. Oppgraderingen er tenkt i flere faser, og denne henvendelsen gjelder i første omgang byggetrinn1. Byggetrinn1: Vi har revet to soverom i en enebolig på Rykkinn som skal slås sammen til ett soverom. Det må settes opp dør, fuktsperrer, gips og tak. Noe elektrisk må dras om. Vurderer skuffer/hyller i knevegger. Gulv, listing og maling tenker vi gjøre selv. Vi ønsker å bidra med rivning og bortkjøring, samt legge gulv, sparkling, maling og en del listing. Vi søker også kommunen om å få bygge en balkong. Der er det i dag bare to vinduer. Vi ønsker dobbeltdør med sidevinduer, og ca. 1, 2m balkong ut fra ark-vegg. Den vil i så fall bli fritthengende ca. 0, 5m ut fra takrenne. Søknad til kommunen om fasadeendring utarbeides av arkitekt. Et byggetrinn2: Det søkes om å bytte og endre alle vinduer mot sør (balkongsiden), samt etablere en egen inngang til kjeller på østsiden av huset (til høyre på bildene) . Vinduer i kjeller ønskes også utvidet. Husets hjørne skal bygges inn og inkluderes i stua. Kjøkkenet skal ominnredes samtidig som vindusendringene på fasade mot sør/øst. Vurderer behovet for drenering. Gulvvarme i hele 1.etasje. Knevegger isoleres med 10cm ekstra isolasjon, og fasade mot syd (og øst/høyre) vurderes lektet ut og ekstra isolert i forbindelse med vindusarbeidene. Et byggetrinn nr3: Kjeller skal innredes med ekstra bad og et lite kjøkken. Noen vegger og dører skal etableres.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 2. mar 2021, under kategorien Snekker, Vindu og dør, Veranda og terrasse og Entreprenører i Bærum

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste