Jobb-id: 2807593, Registrert: 12.01.2021

Soverom og ny balkong - ombygging, bytte vinduer, bad, kjellerinngang

1349 Rykkinn

Ønsker kontakt med erfaren snekker/entreprenør som har ledig tid i februar, mars, og kanskje også videre mot sommeren 2021. Enebolig ferdigstilt i 1993.

Oppgraderingen er tenkt i flere faser, og denne henvendelsen gjelder i første omgang byggetrinn1.

Byggetrinn1: Vi har revet to soverom i en enebolig på Rykkinn som skal slås sammen til ett soverom. Det må settes opp dør, fuktsperrer, gips og tak. Noe elektrisk må dras om. Vurderer skuffer/hyller i knevegger. Gulv, listing og maling tenker vi gjøre selv. Vi ønsker å bidra med rivning og bortkjøring, samt legge gulv, sparkling, maling og en del listing.

Vi søker også kommunen om å få bygge en balkong. Der er det i dag bare to vinduer. Vi ønsker dobbeltdør med sidevinduer, og ca. 1, 2m balkong ut fra ark-vegg. Den vil i så fall bli fritthengende ca. 0, 5m ut fra takrenne. Søknad til kommunen om fasadeendring utarbeides av arkitekt.

Et byggetrinn2: Det søkes om å bytte og endre alle vinduer mot sør (balkongsiden), samt etablere en egen inngang til kjeller på østsiden av huset (til høyre på bildene) . Vinduer i kjeller ønskes også utvidet. Husets hjørne skal bygges inn og inkluderes i stua. Kjøkkenet skal ominnredes samtidig som vindusendringene på fasade mot sør/øst. Vurderer behovet for drenering. Gulvvarme i hele 1.etasje.

Knevegger isoleres med 10cm ekstra isolasjon, og fasade mot syd (og øst/høyre) vurderes lektet ut og ekstra isolert i forbindelse med vindusarbeidene.

Et byggetrinn nr3: Kjeller skal innredes med ekstra bad og et lite kjøkken. Noen vegger og dører skal etableres.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Snekker
    • - Veranda/Balkong
    • - Vindu og dør

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb