Jobb-id: 3072957, Registrert: 6.09.2021

Fjerne panel samt legge nytt gulv og lister

0564 Oslo

Hei,

Jeg ønsker å fjerne panel på stuen (ca 16-17kvm), samt legge nytt gulv og lister (gulv og taklister) i stue, gang, soverom og kjøkken. Totalt er dette omlag 45 kvm. Gulvet er ikke bestilt enda, men vil trolig bli laminat av typen "long planks".

Spesifikt om stuen:
- For å fjerne panelet på stuen må det i første omgang demonteres lysbrytere og øvrig elektrisk som sitter utenpå panelet.
- Når det elektriske settes opp igjen er det ønskelig at det monteres nye dimmere i stedet for de gamle bryterne. I tillegg er det ønskelig å flytte en lysbryter noen meter (denne er nå montert over en gulvlist, men det er ønskelig å flytte den til døren).
- De originale veggene i leiligheten er murpuss, så det er sannsynlig at noe vil falle av når man fjerner panelet. Dersom en del faller av er det ønskelig med montering av veggplater. Det er litt vanskelig å si hva som blir behovet her før man får fjernet panelet og sett tilstanden bak veggen.

Det er videre ønskelig at arbeidet utføres i løpet av september-november.


Øvrig:
Det er tre gamle lysbrytere i gangen og på soverom. Det er ønskelig å bytte disse til dimmere.


Vennlig hilsen
Andrea

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb