Jobb-id: 3083821, Registrert: 19.09.2021

Bytte parkett, og installere varmefolie - ca. 40-45 kvm i borettslagsleilighet.

1067 Oslo

Heisann,

Min familie og jeg kjøpte nylig en leilighet i Jerikoveien , der vi har avtalt overtakelse 15.okt. iår.

Før innflytting ønsker vi å legge varmefolie, samt skifte parkett på stue og gangsseksjonen (dette inkluderer ikke inngangsparti, som idag er flislagt). Se bilder for oversikt og nåværende stand. Området vi ønsker å gjøre dette på er innrammet med gul farge, som anslagvis vil utgjøre ca. 40-45 kvm.

Jobben vil bestå av å rive opp gammel parkett/gulv og kaste dette på en forsvarlig måte, samt legge varmefolie, koble dette til det elektriske anlegget, og til slutt legge ny parkett. Da vi primært er ute etter en kjapp og enkel prosess, ser vi gjerne at materialer osv kjøpes inn av firma som påtar seg jobben. Om dere har foretrukne kjøpesteder/materialvalg, ser vi gjerne at dette sendes oss så vi kjapt kan bestemme oss for hva vi går for.

I den anledning vil vi innhente tilbud på hva dette vil koste, samt når tidligste oppstartsdato kan finne sted. Vi ser helst, og så langt det lar seg gjøre, at vi kan starte prosessen så fort som mulig ved/etter overtakelse.

Mvh,
Arvid

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb