Jobb-id: 3086272, Registrert: 21.09.2021

Plassbygd skap, hattehylle

1163 Oslo

Det ønskes å få plassbygd skap og hattehylle inkl oppheng klær under hattehylle. Begge skapene under skal ha samme farge og samme type dører. Det settes pris på om skap i område 1 og 2 tegnes opp, og det leveres pris per oppdeling under, før igangsettelse. Dette med bakgrunn i godkjenning hos byggets eier. Det ønskes at prisen deles opp slik: en pris for område 1, en pris for område 2, og en pris har hattehyllen.
Besiktelse må påregnes.

Oppheng klær/hattehylle:
For hattehylle og oppheng ytterbekledning er området på ca 219cm x 144cm x 48cm (H x B x D). Mål kan avvike. Hattehyllen må ha en avstand fra tak og ned til hattehyllen som gir plass til flosshatter. Farge ønskes til å være svart. Forslag på form og farge tas imot

Plassbygd skap, område 1:
Området er på ca 98 til 104cm × 130cm x 46cm (b x h x d). Mål kan avvike. Det skal monteres dør med lås. Størrelsen og utseende på dør avtales. Lås/låssystem kommer jeg med. Beskrivelse for feste av lås kommer. Det må være over eller lik 10cm fra tak ned til dør/døråpning, avhengig av hva som er nærmest tak. Området skal ha ett skap/seksjon. Innvendig i skapet, skal det monteres hyller, hvorav flertallet av hyllene må ha plass til stående A4 permer. Forslag på form og farge tas imot

Plassbygd skap, området 2:
Området er på ca 429cm x 125/120cm x 43cm (b x h x d). Mål kan avvike. Det skal monteres dør med lås. Størrelsen og utseende på dør avtales. Lås/låssystem kommer jeg med. Beskrivelse for feste av lås kommer. Det må være over eller lik 10cm fra tak ned til dør/døråpning, avhengig av hva som er nærmest tak. Innvendig i skapet, skal det monteres hyller, hvorav flertallet av hyllene må ha plass til stående A4 permer.
Området skal deles opp i 10 like store områder, hvorav områdene er ønsket oppdelt vertikalt. Forslag på form og farge tas imot.

Jobbtyper

  • Finsnekker og møbelsnekker

    • - Finsnekker/Møbelsnekker
  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb