Jobben ble utført på Mittanbud

Glidestøp av pipe

Kjøkøy Velforening trenger hjelp med å få rehabilitert pipene på Kjøkøy Grendehus (i Fredrikstad kommune) og ønsker å få glidestøpt disse. I første omgang gjelder dette 1 pipe, men på sikt ønsker vi å få oppgradert begge pipene. Ditt uforpliktende tilbud gjelder da 1 pipe i denne omgang. Pipen som ønskes oppgradert, vises til høyre på bildet og har en høyde på ca 8,6 meter. Det er 2 stk feieluker i pipen, samt én vedovn tilknyttet pipen i 2. etg. Feiervesenet i Fredrikstad brann- og redningskorps har gitt pipene anmerkning for at innvendig rehabilitering er nødvendig. Jobben som nå ønskes utført, forutsetter at dette godkjennes av nevnte. NB! Ønsker å legge til at taket på Kjøkøy Grendehus ble fornyet sommeren 2021. Det samme gjelder takstiger, samt at pipene ble revet ned til under taknivå og bygd opp igjen. Alt dette ble utført av innleide bedrifter/fagfolk. PS! Bildet er tatt i det blikkenslagerne er i ferd med å avslutte sitt arbeide.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 30. sep 2021, under kategorien Pipe/Skorstein, Muring av skorstein og Mur og betong i Fredrikstad

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste