Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Hemnessjøen - flytebrygge reparasjon

Trenger snarest assistanse på Hemnessjøen av en håndverksbedrift eller kyndig person som kan bistå i utbedring av skader på en flytebrygge. Grunnet ekstrem lav vannstand har trolig brygga blitt liggende og dunke i underliggende svaberg og minst ett flyteelement eller en flytetank har fått skade / brekkasje og er fylt med vann. Vi trenger hjelp til innkjøp av og å skifte én eller flere skadede flytetanker. Deretter er det ønskelig at moringer løftes og at posisjonen til brygga justeres 0,5 - 1 meter lenger fra land. Kanskje er det da påkrevet å forlenge landgangen. Brygga måler 6,00 x 3,25 meter, landgangen måler 4,15 x 1,15 meter. Begge er bygget på stedet for 5-6 år siden. Kanskje er det også påkrevet å støpe en platting og feste landgangen bedre på landsiden. Dersom dette arbeidet ikke kan utføres der brygga ligger, vil det trolig være nødvendig at den som kan ta oppdraget kan sette egen båt på Hemnessjøen. Og dersom brygga må delvis på land, må bygga taues til en strand ca. 140 meter unna der vi har naboens tillatelse til å låne hans sandstrand et par dager for utbedring. Hemnessjøen har steget 70 centimeter på en uke og brygga er trolig nå utenfor fare for ytterligere fysisk kontakt med underliggende steiner og svaberg. (Se vedlagte bilder - flere bilder og info på forespørsel). Brygga ligger i 1970 Hemnes. Eier vil være tilstede under arbeidet. Det er ønskelig å få gjort dette før frost og is legger seg, eventuelt kan restarbeider på landgang, støpt platting m.m. utstå til våren - dette kan avtales.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 27. apr 2022, under kategorien Snekker, Brygge og Mur og betong i Aurskog-Høland

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste