Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Sveising av seksjon på eksisterende gjerde

Ønsker å få sveiset et par seksjoner på et eksisterende gjerde fra 1970. Vedlagt er tegning med mål, samt bilder av gjerde der den nye seksjonen skal sveises på. Gjerdet er av massivt firkantstål med en 20mm ramme og 12mm i resten av konstruksjonen (se tegning). Dagens gjerde er kostemalt med grunning og svart Bengalakk og planen er å gjøre det samme med den nye seksjonen. Jeg har lagt til en forlengelse på 15 cm på høyden for å kunne forankre gjerdet i betongen, men hvis dere mener den bør være lengre så er ikke det noe problem. I og med at jeg ikke har sveiseapparat trenger jeg hjelp til å montere det også på dagens gjerde. Jeg kan hjelpe til med å borre hull til forankringen, samt å løfte.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 7. okt 2021, under kategorien Stålgjerde/Port og Mekanisk verkstedog ble utført av BYGG OG REKKVERK SUMICKI i Lier

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BYGG OG REKKVERK SUMICKI for å utføre jobben

BYGG OG REKKVERK SUMICKI har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.4 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste