Jobb-id: 3104472, Registrert: 14.10.2021

Renovering bad.

1461 Lørenskog

Hei

Vi ønsker tilbud, kostnad(gjerne fastpris) og tidsforbruk. Jobben går ut på å renovere bad og utvidelse. Det er ønskelig å få utvide badet 1-2 kvm. Bad og kjøkken ligger vegg i vegg. Utvidelsen vil evt. spise opp av gangen.
Det blir en totalrenovering av bad. Det er ønskelig å se muligheter med å flytte på vask og klosett også. Ønsker også gulvvarme på bad. Nye lys/spotter må også beregnes.Badet er per i dag på ca 4 kvm.

Det andre er kjøkken(ca 8 kvm), vi skal skifte kjøkken og ønsker å legge nytt gulv samt nytt kjøkken(noe vi skal selv gjøre). Vi river også kjøkkenet selv. Det vi trenger arbeid på er å rive en vegg for åpen kjøkken løsning. Vi kjøper kjøkken selv, men vil trenge arbeid til det elektriske og muligens endring av rørplassering(vask og oppvaskmaskin) samt bistand med måling for å bestille kjøkken, Ingen overskap, kun benk og høyskap for kjøleskap og ovn/mikro. Må sette opp nye stikk for ovn og mikro i høyskap(muligens et par stikk ekstra for div). Er ønskelig med opplegg for integrert ventilasjon fra platetopp. Eller om det er enklest med kullfilter.

Huset er fra 1958. Arbeidet kan settes i gang 15/16 november. Det er også viktig for oss å få vite hvor lang tid dette vil ta.

På forhånd takk!
/Son

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb