Jobben ble utført på Mittanbud

Bygge om ett større soverom til to mindre: Sette opp vegg pluss ny innvendig dør

Ett stort soverom 15,9 m2 m/ indre kott/garderobe 3,6 m2 (til sammen 19,5 m2) bygges om til to mindre soverom á ca 9 m2. Indre kott/garderobe (lettvegger) rives, ny skillevegg mellom soverommene bygges, ny indre dør fra det ene, nye soverommet til stue settes inn. Rommet ligger i en høyblokk på Rødtvet i Groruddalen, der svært mange tilsvarende leiligheter har gjort denne ombyggingen fra opprinnelig planløsning med ett stort soverom til to mindre. Det er to vinduer i rommet, som gjør det lett å dele i to like store deler, med vegg mellom. Ønsker anbud på riving av garderoben, bygging av ny skillevegg, og innsetting av ny indre dør mellom soverom og stue. Ønsker anbud på arbeid + materialer. Maling av de nye overflatene tar jeg selv.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 17. okt 2021, under kategorien Snekkerog ble utført av HYLANDER V&S AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte HYLANDER V&S AS for å utføre jobben

HYLANDER V&S AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Bygge om ett større soverom til to mindre: Sette opp vegg pluss ny innvendig dør

Hylander A/S gjennomførte oppgaven med å bygge om ett stort soverom til to mindre effektivt, med høy kvalitet, til avtalt tid og pris. Jeg var så fornøyd at jeg også hyret firmaet til oppussing og renovering av alle flater i leiligheten: sletting av vegger med gipsplater og helsparkling, legging av nytt gulv, full renovering av vegger og tak i gammelt slitt kjøkken, samt maling. Hylander A/S stilte høye krav til kvaliteten på eget arbeid og fant gode løsninger der uventede utfordringer oppsto, uten å belaste kunden unødig. Meget bra forhold mellom pris og kvalitet. Alt gjennomført til avtalt tid og pris og med god kommunikasjon underveis. Kan anbefales. Ville brukt firmaet igjen

Skrevet av Ane

des., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste