Jobben ble utført på Mittanbud

Forlengning av garasje 1.5m

Alt av materialer er kjøpt inn. Garasje er modellert i 3D, så løsning kan fremvises. Kort fortalt: Rive fronten, ta ut gammel drager over port. Legge inn 6m HEB240. Legge på mye dragere fra ny HEB til HEB over port. Gipse med GU-X. Teipe. Legge på spon over garasje. Det skal også bygges levegg oppe på terrasse. Gips/lekter fra garasje blir da med på å stive dette. Jeg tar av meg utvendig lektig og kledning, samt innvendig. Jeg nå også ha hjelp til å demontere port samt sette opp på nytt når veggen er tett. Har et håp om at man kan få inn drager, legge på bjelkelag, og plate «tett» på en dag, slik at vi kan få inn porten så fort som mulig. Noe av veggen er oppe, for å vise hvor «liten» jobb det er. Forventet tidsbruks: 2 - 3 dager Solid referanse kreves før aksept. Kommunikasjon er veldig viktig her.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 27. okt 2021, under kategorien Bygge garasje, Snekker og Fasadeendring og kledning i Våler (Viken)

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste