Jobben ble utført på Mittanbud

Diverse arbeid og oppgraderinger

Hei. Vi ønsker å potensielt utvide og oppgradere deler av vårt elektriske anlegg. Mer spesifikt har vi ønske om: - Flere nye stikkontakter (både ute og inne) - Bytte gamle fastmonterte lysarmatur - Øke kapasitet på kjøkkenet slik at vi kan bruke flere apparater samtidig uten at sikringen går - Se på muligheter for å gjøre termostater til varmekabler smarte Vi har ønske å få utført alt dette, men hva vi ender opp med å faktisk fikse kommer an på hva de enkelte tingene vil koste. Tilleggsopplysninger: - Huset er gammelt og har derfor en del åpent elektrisk anlegg. Derfor ser vi det som naturlig at arbeidet som blir gjort også kan være i samme stil. - Sikringsskap er tilsynelatende moderne (se bilde) Vi håper å finne en dyktig og pålitelig elektriker som vi kan bruke igjen i fremtiden.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 4. nov 2021, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av WELHAVEN RØR OG ELEKTRO AS i Asker

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte WELHAVEN RØR OG ELEKTRO AS for å utføre jobben

WELHAVEN RØR OG ELEKTRO AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste