Jobben ble utført på Mittanbud

Ladepunkt elbil, varmekabler, stikkontakter, innvendig/utvendig lys

Fundamentet er støpt, trekkerør fra bolig til bod, ca 2m, er på plass (50 mm), vegger bod kommer opp ca. 2. – 5. desember, og deretter tak til bod som også blir parkeringsdekket med innkjørsel fra offentlig vei. Alt er i betong. Inne i bod ønsker jeg 8 stk doble stikkontakter, 1 stk LED-taklampe. Vurderer varmekabler i gulv innvendig bod, ca 14m2 og utvendig lyslampe. Parkeringsdekket oppå bod med innkjørsel ønsker jeg varmekabler for is og snøsmelting. Regner med vi snakker om 22-25m2. I tillegg ønsker jeg ladepunkt for elbil og en dobbel utvendig stikkontakt. Trekkerør går fra husets fasade og inn i bod. Videre trekkerør for ladepunkt elbil kan avklares med betongentrepenør. Trekkerør er lagt inntil husets fasade. Sikringsskap er en etasje opp og 4-5m inn i bolig. Ønsker mest mulig skjult ledning innvendig/utvendig. Styringssystem til varmekabler utvendig ønsker jeg pris på både termostatstyrt og eventuell manuell bryter.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 24. nov 2021, under kategorien Elektrikertjenester, Varmekabler og Elbilladerog ble utført av SJØVOLD ELEKTRO AS i Bergen

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte SJØVOLD ELEKTRO AS for å utføre jobben

SJØVOLD ELEKTRO AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste